Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC verliest w??r het kampioenschap

Gepost door:ForzaRbc // 2016-04-03 00:00:00 // 3961 keer bekeken

RBC is uitgespeeld voor de titel in de vierde klasse B. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen kwam vandaag niet verder dan 2-2 tegen BVV'63. Het gat met Victoria'03 is in verliespunten gestegen naar zeven punten. Ook SC Gastel, dat vandaag een enorme overwinning boekte op METO (1-7), is RBC weer voorbij.

Door een aantal zieken en geblesseerden begon RBC sterk gewijzigd aan het duel. Andreas Dalampekis begon als linksback en Remko van der Kruyssen begon in de punt. Vooral bij positie van Van der Kruyssen konden grote vraagtekens gezet worden. Met zijn beperkte lengte kon hij weinig uitrichten tegen het centrale duo van BVV'63. Deion Goveia, Laszlo Boomaars, Andrej Numanovic en Redouan el Allaoui begonnen vanaf de bank.

De Roosendalers opende sterk in Bergen op Zoom. Vooral via Kevin van Andel en Papito Puril werd RBC gevaarlijk. Van Andel schoot voorlangs en even later na een goede actie vond hij de benen van de keeper. Uit een vrije trap van Tim Eggly kon de geheel vrijstaande Gino Pieter de 0-1 binnenwerken.

RBC verslapte na de 0-1 meteen. Het leverde enkele kansen op, maar Thierry Aarts kon twee maal goed redding bieden. Uit een merkwaardig toegekende vrije trap stond RBC niet goed en de aanval werd via de paal succesvol gepromoveerd tot de gelijkmaker. De Roosendalers kregen voor de rust nog twee goede mogelijkheden, maar zowel Puril en Van Andel kwamen niet tot scoren.

Na de rust werd Van der Kruyssen gewisseld voor El Allaoui, die uit de eerste aanval na rust meteen een enorme kans kreeg. Na een goede een-twee kwam hij alleen voor de keeper, maar speelde de bal te ver voor zich uit. Het spel van de Roosendalers werd steeds minder. Puril kreeg d kans op de 1-2, maar in plaats van om te koppen koos hij voor een schot dat hoog over ging. Tien minuten voor tijd kwam BVV'63 uit een van de spaarzame aanvallen op 2-1. Mike Schalk zat er niet goed bovenop, waarna de linksbuiten kon uithalen en Aarts kansloos liet in de korte hoek.

RBC voerde het tempo op en met Danny Verstijlen in de spits samen met de ingevallen Andrej Numanovic en Deion Goveia perste RBC er nog een slotoffensief uit. Goveia wist via een diagionaal schot de gelijkmaker op het bord te krijgen. De ploeg van Van Galen ging alles of niets spelen, en kreeg twee grote kansen op de 2-3. Eggly had RBC naar 2-3 moeten koppen, maar de goed genomen vrije trap kwam verkeerd op zijn hoofd en ging hoog over.

BVV'63 - RBC 2-2 (1-1)
0-1 Pieter
1-1
2-1
2-2 Goveia

Opstelling RBC: Aarts; Schalk, Verstijlen, Mathijssen, Dalampekis (Numanovic); Pieter, Eggly, De Voogd (c); Puril (Goveia), Van der Kruyssen (El Allaoui), Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd