Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

78%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 40

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Ronald van Oeveren keert terug bij RBC

Gepost door:Dennis // 2024-04-17 19:47:57 // 732 keer bekeken

Ronald van Oeveren keert komend seizoen terug bij RBC. Hij gaat naast hoofdtrainer Mark Klippel fungeren als assistent-coach, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Momenteel is Chaib Azaimi de assistent, maar afgelopen zondag liet hij al weten aan RBCFans.nl dat dit niet meer te combineren viel met de huidige werkzaamheden. Azaimi blijft wel verbonden aan de club in een andere functie.

Van Oeveren is geen onbekende bij RBC. Hij kwam negen jaar lang uit voor de club in de Eerste Divisie. Van 1989 tot en met 1998 kwam hij tot 351 optredens en wist 66 maal doel te treffen. Nadat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen werd hij trainer in het amateurvoetbal. Zijn trainerscarrière voerde hem langs Bruse Boys, Roosendaal, MOC'17, Zierikzee, ZSC '62, NSV, Tholense Boys, Cluzona, Victoria'03, Alliance en DVO'60.

"We zijn er erg blij mee dat Ronald onze technische staf komt versterken", aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Jean-Paul Nuijten. "Ronald heeft uiteraard als speler een mooi RBC-verleden, maar heeft daarnaast in zijn trainerscarrière veel ervaring opgedaan met het trainen en coachen van diverse eerste elftallen in het amateurvoetbal. Met zijn kennis en kunde hopen we komend seizoen weer stappen te kunnen maken in ons project om RBC verder naar een hoger plan te brengen."
Reacties

RBCdeLuiten

2024-04-19 22:45:17

Mooi nieuws!