Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC simpel langs WVV'67

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-19 00:00:00 // 905 keer bekeken

Het wedstrijdverslag wat afgelopen zondagavond op RBCFans.nl verscheen is helaas verloren gegaan. Er stond deze week een error file van enorme omvang op de server, waardoor het quotum was overschreden. Dit is inmiddels verwijderd, maar het wedstrijdverslag is helaas niet terug te halen.

WVV'67 - RBC 0-4

RBC heeft zondagmiddag een gemakkelijke overwinning weten te behalen op bezoek bij WVV'67. In Woensdrecht werd het 0-4 voor de ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen. Door de overwinning van Victoria'03 in de blessuretijd bij BVV'63 blijft de club uit Oudenbosch koploper in de Vierde Klasse B.

Binnen een minuut en achttien seconden was het al raak. Kevin van Andel wist met een vrije trap de geheel vrijstaande Gino Pieter te bereiken. De inmiddels weer op de rechtsback acterende Pieter schoot van dichtbij raak. "Na die snelle voorsprong werden we een beetje gemakzuchtig," aldus hoofdtrainer Martijn van Galen tegenover RBCvoetbal.nl. Doelman Thierry Aarts wist met enkele goede reddingen een tegentreffer te voorkomen. Na een kwartier nam RBC het heft weer in handen. Deion Goveia zag een poging op de paal belanden, na een goede voorzet van Laszlo Boomaars. Even later kon Van Andel alleen op de doelman af, maar ondanks dat hij in het strafschopgebied werd neergelegd kreeg RBC slechts een vrije trap net buiten de zestien. De keeper kreeg slechts geel. "Dat was een 100% strafschop en die keeper had rood moeten krijgen," aldus Van Galen. Vlak voor rust kreeg de Stadionclub alsnog een pingel. Papito Puril soleerde langs twee tegenstanders op de achterlijn, en was alleen via een overtreding te stoppen. Van Andel schoot de toegekende strafschop binnen.


In de tweede helft kon de meegereisde RBC-aanhang al snel weer juichen. Uit een hoekschop kreeg de thuisploeg de bal niet weg, waarna Puril zijn veertiende treffer voor RBC dit seizoen op zijn naam schreef. Goveia, Puril en de ingevallen Andrej Numanovic waren daarna dichtbij de vierde treffer van RBC, maar het was Van Andel die weer raak schoot. Alleen op de keeper af faalde de buitenspeler niet.

WVV'67 - RBC 0-4 (0-2)
0-1 Pieter
0-2 Van Andel (penalty)
0-3 Puril
0-4 Van Andel

Opstelling RBC: Aarts, Pieter, Verstijlen, Eggly, Boomaars; Mathijssen, De Voogd (c), El Allaoui (Van der Kruyssen); Puril, Goveia (Numanovic), Van Andel.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd