Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Oud RBC met twee vingers in de neus langs Oud NAC

Gepost door:ForzaRbc // 2016-01-10 00:00:00 // 3240 keer bekeken

Oud RBC heeft gistermiddag met speels gemak weten te winnen van Oud NAC. De oranje-witten stonden bij de rust al met 6-0 voor. Het duel eindigde in een 6-1 overwinning voor de ploeg van hoofdcoach Ruud Kaiser.

De gemiddelde leeftijd van Oud NAC lag in de eerste helft een stuk hoger dan die van Oud RBC. Onder andere de jongere spelers Frits Paap, John Schot en Issam el Hank stonden in de eerste helft in de basis. Ook Henk Vos was van de partij. Martijn van Galen moest op het allerlaatste moment afzeggen, vanwege een blessure. 


In de eerste helft was het eenrichtingsverkeer richting het doel van NAC. Na dertig minuten stond er dan ook 6-0 op het scorebord. Een monsterscore leek in de maak, maar het tempo van RBC in de tweede helft lag een stuk lager, ook mede door het wisselen van de jongelingen. Onder andere Winston Bakboord kwam in het veld. Bij NAC deden ook de oud-RBC'ers Niek Ripson en Dirk van der Laan mee. Ripson zou eigenlijk meedoen bij de ploeg van Kaiser, maar omdat Oud NAC zo weinig man had trok hij het geel-zwarte shirt aan. 

NAC scoorde al snel in de tweede helft, maar verder werd er niet meer gescoord. Al was Bakboord dichtbij een treffer. Zijn inzet werd uit de kruising getikt. 

Spelers Oud RBC: Sieb Dijkstra, Jacob van den Belt, Marcel Cas, Emiel Dorst, Martijn van Galen (afwezig door blessure), Issam el Hank, Marco Klijs, Gerard Meijer, Frits Paap, John Schot, Sjoerd Schrier, Remco Heerkens, John van Loenhout, Ronald van Oeveren, Dennis Sep, Juan Viedma Schenkhuizen, Winston Bakboord, Werner Hopstaken en Hen Vos.

Verzorger: Jan van Gestel.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd