Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC kansloos tegen NAC Breda

Gepost door:ForzaRbc // 2016-01-07 00:00:00 // 2889 keer bekeken

RBC heeft gisteravond geen vuist kunnen maken tegen NAC Breda. Het duel stond sinds 2007 weer op het programma. Het werd 0-10.

De Roosendalers keken na drie minuten al tegen een achterstand aan. Ex-RBC'er Sjoerd Ars opende de score. Na de tweede treffer van de Bredanaars zakte het tempo, waardoor ook RBC een enkele keer eruit kwam. Kansen leverde dat niet op, al was Papito Puril samen met Kevin van Andel wel dichtbij een treffer. De eindpass ontbrak echter. Nog voor rust scoorde NAC er drie bij, 0-5.

In de tweede helft wisselde hoofdcoach Martijn van Galen een flink aantal spelers. Van Andel werd eruit gehaald en halverwege de tweede helft werd ook Puril naar de kant gehaald. Hierdoor verdween alle snelheid en RBC kwam helemaal niet meer bij het doel, op een enkele corner na. NAC voerde een aantal keer het tempo op en haalde vlak voor tijd alsnog de dubbele cijfers, 0-10.

Komende zondag start voor RBC de echte voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Cluzona is dan de tegenstander.

RBC - NAC Breda 0-10 (0-5)
0-1
0-2
0-3
0-4
0-5
0-6
0-7
0-8
0-9
0-10

Opstelling RBC: Aarts (Kromdijk); Schalk (Dalampekis), Mathijssen, Verstijlen, Eggly, Boomaars (El Allaoui); Pieter, De Voogd (c), Tolenaars (Memisi); Puril (Van der Kruyssen), Van Andel (Numanovic)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd