Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC pakt ook WVV'67

Gepost door:ForzaRbc // 2015-10-18 00:00:00 // 2775 keer bekeken

RBC heeft de derde overwinning op rij binnen. Ook vandaag werd een hoge overwinning behaald. WVV'67 werd met 6-1 verslagen.

RBC begon net als vorige week furieus. Binnen twee minuten was het dan ook al raak. Gino Pieter wist een corner binnen te werken. Daarna namen de Roosendalers gelijk wat gas terug, al kreeg het wel enkele kansen. Doelman Thierry Aarts zag sporadisch een groen-zwart shirt in de buurt komen, maar gevaarlijk werd het nauwelijks. Kevin van Andel wist met een hoge lob de uitkomende keeper te verschalken, 2-0. Vlak voor rust leek het 3-0 te worden. Na een overstapje van Lars de Voogd leek Van Andel een niet te missen kans te krijgen, maar hij raakte de bovenkant van de lat.

In de tweede helft trok RBC een kwartier lang het gaspedaal open. Dat resulteerde ook meteen in drie goals. De mooiste was van de aanvoerder zelf. De Voogd zag de keeper te ver voor zijn goal staan en wist met een stiftje van enorme afstand de bal in het doel te krijgen. Niet veel later wist Danny Mathijssen uit een onmogelijke hoek de 4-0 op het scorebord te brengen. Ook de ingevallen Andries Tolenaars wist zijn eerste competitiegoal te maken. Van Andel zette goed door op rechts, de eveneens ingevallen Andrej Numanovic kwam te laat, maar Tolenaars wist met een sliding de harde voorzet wel binnen te werken bij de tweede paal. Tolenaars kreeg daarna nog legio kansen om de score nog verder uit te breiden, maar drie goede kopkansen leverde geen treffer op. Ook Numanovic zag een kopbal via een snoekduik van de doellijn gered worden. Een voorzet van Numanovic werd door Van Andel gemist voor leeg doel.

De club uit Woensdrecht wist zelf ook tot scoren te komen. Een vrije trap werd niet goed weggewerkt door doelman Aarts, waarna de rebound binnen werd geschoten, 5-1. Pieter bracht de score nog naar 6-1.

RBC hield wel weer twee blessures over aan het duel. Redouan el Allaoui werd in de eerste helft al gewisseld en Papito Puril bleef in de rust achter, hij kreeg weer een tik op zijn enkel.

RBC - WVV'67 6-1 (2-0)
1-0 Pieter
2-0 Van Andel
3-0 De Voogd
4-0 Mathijssen
5-0 Tolenaars
5-1
6-1 Pieter

Opstelling RBC: Aarts; Schalk (Dalampekis), Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; Pieter, Eggly, De Voogd (c); El Allaoui (Tolenaars), Van Andel, Puril (Numanovic)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd