Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC speelt Schijf in tweede helft helemaal zoek

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-25 00:00:00 // 2882 keer bekeken

RBC lijkt zo goed als zeker geplaatst te zijn voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Op bezoek bij Schijf werd met 2-5 gewonnen.

Het was een duel met twee gezichten. Zo keek RBC na de eerste helft nog tegen een 2-1 achterstand aan. Onder andere door een foute terugspeelbal van Kevin van Andel kon de thuisploeg makkelijk tot scoren komen. Na de rust was het snel gedaan met Schijf. Na een klein kwartier maakte de ploeg van Van Galen drie doelpunten.

In de eerste helft was het tempo laag. RBC had de bal, maar kon weinig afdwingen. Vlak na de 1-0 van Schijf maakte RBC alweer gelijk. Skender Memisi kon uit een voorzet van Van Andel de gelijkmaker binnen schieten. Niet lang daarna keken de Roosendalers alweer tegen een achterstand aan. Een foute terugspeelbal werd opgepikt door de spits van de Schijvenaren die de fout doeltreffend afrondde.

Na de rust kwam een herboren RBC het veld op. Er was veel beweging, vele goede combinaties en er werd in een flink tempo gespeeld. Na nog geen kwartier was de achterstand omgebogen naar een 2-4 voorsprong. Andries Tolenaars was met een kopbal en een schot twee maal trefzeker. De mooiste goal van de avond volgde niet lang daarna. Van Andel was andermaal zijn directe tegenstander te snel af en leverde een prima voorzet af. De meegelopen Andrej Numanovic, die tot dan toe ongelukkig was in zijn acties, zweefde in de lucht en met een snoekduik kopte hij de bal diagonaal in de verre hoek.

RBC bleef de betere ploeg, maar verschillende kansen werden niet benut. Vlak voor tijd was het nog wel raak. Van Andel wist met een lage bal Tim Eggly te bereiken die van dichtbij de 2-5 op het bord bracht.

Schijf - RBC 2-5 (2-1)
1-0
1-1 Memisi
2-1
2-2 Tolenaars
2-3 Tolenaars
2-4 Numanovic
2-5 Eggly

Opstelling RBC: Aarts; Schalk (Verduijn), Pieter, Verstijlen, Boomaars; De Voogd (c), Eggly, Memisi (Van Nijnatten); Tolenaars, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd