Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC wint van Vrederust

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-22 00:00:00 // 2811 keer bekeken

RBC heeft vanavond de eerste officile wedstrijd in de beker winnend afgesloten. Vrederust werd met 5-2 aan de kant gezet.

Al vroeg keek de club uit Halsteren tegen een 2-0 achterstand aan. Andrej Numanovic kopte een voorzet binnen en niet veel later scoorde ook Kevin van Andel, die een doorgeschoten bal net voor de keeper mee wist te krijgen, en het lege goal binnenliep. Daarna kon RBC snel uitlopen naar een hogere score, maar Numanovic (kopbal en een schot) en Skender Memisi (kopbal) zagen hun kansen stranden.

Tussendoor verloor het elftal van hoofdcoach Martijn van Galen wel weer een speler. Danny Mathijssen kon niet verder en moest zich laten vervangen door Mike Schalk. Mathijssen heeft last van de lies en liet zich voor de zekerheid naar de kant halen.

De eerste uitbraak van Vrederust was wel meteen raak. Yannick Broeren, overgekomen van Hoofdklasser DOSKO, kreeg teveel ruimte en krulde de bal langs doelman Thierry Aarts.

Na de rust kreeg RBC een aantal goede kansen om de score uit te breiden, maar twee maal de lat, een afgekeurd doelpunt van Memisi en een verkeerd ingekopte bal van Giovanni Verduijn stonden een treffer in de weg. Aanvoerder Lars de Voogd was wel trefzeker na een goede aanval. Vrederust wist de tweede uitbraak ook weer te verzilveren en kwam nog terug tot 3-2. In de slotfase liep RBC nog makkelijk uit naar 5-2 door doelpunten van Memisi en Andries Tolenaars.

RBC - Vrederust 5-2 (2-1)
1-0 Numanovic
2-0 Van Andel
2-1 Broeren
3-1 De Voogd
3-2
4-2 Memisi
5-2 Tolenaars

Opstelling RBC: Aarts; Pieter, Verstijlen, Mathijssen (Schalk), Boomaars; De Voogd (c), Eggly (Van Nijnatten), Memisi; Tolenaars, Numanovic (Verduijn), Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd