Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC verliest van Terneuzese Boys

Gepost door:ForzaRbc // 2015-01-17 00:00:00 // 2863 keer bekeken

RBC heeft vanavond het oefenduel met Terneuzese Boys verloren. In het eigen Herstaco Stadion kwam RBC met 2-0 voor, maar voor de rust trokken de Zeeuwen de stand nog gelijk. In de tweede helft pakte de Zaterdag Tweedeklasser de winst, 2-3. Opvallend was dat Mitch Klijn, meer dan een jaar aan de kant vanwege een knieblessure, in de tweede helft een kwartier mee mocht doen.

RBC begon goed aan het duel en al snel lag de 1-0 erin. Mohamed el Moussaoui kwam via de linkerkant het zestienmetergebied ingelopen en schoot raak. RBC had weinig te duchten van de nummer drie van de Zaterdag Tweede Klasse en verdubbelde a snel de score naar 2-0. Via Lars de Voogd belandde de bal bij Andrej Numanovic die met een stiftje de bal over de keeper heen in het net zag vallen.

Voor de rust trok de club uit Terneuzen de stand nog gelijk. Twee fouten achterin zorgde dat de Zeeuwen vlak achterelkaar terug in de wedstrijd kwamen. Eerst werd Mike Schalk aan de rechterkant gepasseerd en de lage voorzet werd door de spits van Terneuzen binnengelopen. Even later stond Jordy van Dongen aan de verkeerde kant te dekken, waardoor de rechtsbuiten zo naar binnen kon trekken en de gelijkmaker op het bord kon zetten.

In de tweede helft werd door hoofdtrainer Erwin van der Woerdt volop gewisseld, wat het spel niet ten goede kwam. El Moussaoui en de ingevallen Zakaria ben Slimane waren nog dichtbij een treffer, maar het eerste schot van El Moussaoui werd uit het doel geranseld en het schot van Ben Slimane werd geblokt.

De ingevallen doelman Wessel Sloof moest in de tweede helft nog een keer vissen toen Terneuzese Boys steeds sterker werd en een van de kansen wist te benutten.

RBC - Terneuzese Boys 2-3 (2-2)
1-0 El Moussaoui
2-0 Numanovic
2-1
2-2
2-3

Opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Van Oeveren, Van Dongen; Mathijssen (Memisi), De Voogd (c), El Moussaoui (Klijn); Alderson (Ben Slimane), Numanovic (Van der Kruyssen), Vromans




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd