Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC rolt ook DRL op

Gepost door:ForzaRbc // 2015-01-10 00:00:00 // 2883 keer bekeken

RBC had vanavond geen enkele moeite met DRL. Net als tegen De Fendert ontplooide de ploeg van hoofdcoach Erwin van der Woerdt enkele prachtige aanvallen en stapte met een 4-2 overwinning van het veld.

In de opstelling ontbraken de licht geblesseerden Remko van der Kruyssen en Lars de Voogd. Daardoor begon Skender Memisi in de basis en schoof Danny Mathijssen door naar het middenveld. Gino Pieter had de aanvoerdersband om zijn arm.

RBC kwam al snel op voorsprong via de bedrijvige Memisi op aangeven van Mohamed el Moussaoui. Mathijssen, die de gehele wedstrijd op het middenveld bivakkeerde, schoot met zijn wreef uit de tweede lijn via de binnenkant van de paal de 2-0 op het scorebord. Uit een standaardsituatie kwam DRL weer terug in de wedstrijd. De vrije trap werd bij de tweede paal door een geheel vrijstaande tegenstander binnen gekopt.

Vlak voor rust wist RBC nog een doelpunt te produceren. Memisi wist met een prachtige achterwaartse beweging zijn tegenstander uit te spelen en de meegelopen Redouan el Allaoui een niet te missen kans te geven, 3-1. Niet veel later had de Roosendaalse club een penalty moeten krijgen toen Mike Alderson onreglementair tegen de vlakte werd gewerkt. De leidende arbiter wuifde de valpartij van de aanvaller echter weg.

In de tweede helft was de puf eruit bij de bezoekers en zakte het steeds meer in, terwijl de RBC-spelers overmoedig werden. Nicky Vromans kwam een aantal keer goed door op links maar de drie wachtende RBC'ers rond de penaltystip kregen regelmatig de bal niet. In een van de spaarzame momenten dat de pass wel werd gegeven leverde het ook meteen een doelpunt op. Memisi schoot onberispelijk raak via de onderkant van de lat.

Daarna liet RBC de teugels vieren. Er ontstonden steeds vaker gaten. In de slotfase kwam DRL daardoor nog terug tot 4-2.

RBC - DRL 4-2 (3-1)
1-0 Memisi
2-0 Mathijssen
2-1
3-1 El Allaoui
4-1 Memisi
4-2

Opstelling RBC: Aarts; Schalk (Ben Slimane), Pieter (c), Van Oeveren, Vromans; Mathijssen (Memisi), Memisi (Van Dongen), El Moussaoui; Alderson, Numanovic, El Allaoui 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd