Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC simpel langs De Fendert

Gepost door:ForzaRbc // 2015-01-06 00:00:00 // 2750 keer bekeken

RBC is de voorbereiding op de tweede seizoenshelft goed begonnen. In het eigen Herstaco Stadion werd De Fendert met 6-1 verslagen.

Bij de ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt ontbrak verdediger Danny Mathijssen vanwege trainingsverplichtingen bij RBC U15. Jordy van Dongen begon daardoor in de basis en Nicky Vromans schoof door naar de positie linksbuiten.

RBC was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en legde een aantal fraaie combinaties op de mat. Aanvoerder Lars de Voogd schoot in de eerste helft een rebound binnen. Na de 1-0 kregen de oranje-witten enkele kansen om de score te verdubbelen. Andrej Numanovic kwam verkeerd uit en kon de voorzet van Mike Alderson alleen met de borst schampen. Even later tikte RBC de verdediging van de Fendert helemaal uit. Via Nicky Vromans, Mohamed el Moussaoui en het overstapje van Numanovic kwam de bal klaar te liggen voor Remko van der Kruyssen, die de bal tegendraads wilde inschieten, maar zijn inzet ging aan de verkeerde kant van de paal naast.

Tussendoor kreeg De Fendert ook enkele kansen. Doelman Thierry Aarts wist zich te onderscheiden door een een-tegen-een situatie te winnen. Nog voor rust werd het 1-1 toen een aanval van de bezoekers gepromoveerd werd tot een doelpunt.

Na de rust liep RBC snel uit naar een grote score. Een voorzet vanaf de linkerkant werd ingekopt door Numanovic, die ook het daaropvolgende doelpunt maakte. El Moussaoui bracht zich daarna ook op het scorebord via een penalty. De ingevallen Skender Memisi en Redouan el Allaoui brachten de score naar 6-1 toe.

Aanstaande zaterdag speelt RBC haar volgende oefenduel tegen DRL.

RBC - De Fendert 6-1 (1-1)
1-0 De Voogd
1-1
2-1 Numanovic
3-1 Numanovic
4-1 El Moussaoui
5-1 Memisi
6-1 El Allaoui

Opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Van Oeveren, Van Dongen (El Allaoui/ Van Dongen); De Voogd (c), Van der Kruyssen (Memisi), El Moussaoui; Alderson, Numanovic, Vromans




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd