Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC simpel langs Nieuw Borgvliet

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-23 00:00:00 // 2769 keer bekeken

RBC heeft vanmiddag een simpele overwinning geboekt. Tegen het laaggeklasseerde Nieuw Borgvliet werd met 4-1 gewonnen.

De ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt begon voortvarend aan het duel. Al snel kreeg RBC een penalty toegekend na constatering van een handsbal. Remko van der Kruyssen schoot de strafschop binnen. Daarna zakte het tempo flink in en werden de oranje-witten ook slordig, al bleef het wel de bovenliggende partij. Mike Alderson was dichtbij de 2-0, toen hij twee maal in kansrijke positie naast kopte.

Nieuw Borgvliet deed voor rust nog wat terug. Uit een counter werd Roy van Oeveren drie maal simpel uitgekapt, waarna doelman Thierry Aarts in de korte hoek werd geklopt. De bezoekers hadden zelfs op 1-2 kunnen komen, toen de spits van Nieuw Borgvliet onterecht werd afgevlagd. Het zorgde voor wat tumult, zowel in het veld als buiten het veld. Nog geen minuut later schoot Van der Kruyssen zijn tweede van de middag binnen, na een prachtige pass van Mohamed Boulahyan. Het commentaar van de gasten bleef aanhouden langs de zijlijn, en de hoofdtrainer van Nieuw Borgvliet werd naar de tribune gestuurd.

Na de rust werd RBC sterker en kreeg het enkele kansen om er 3-1 van te maken. Boulahyan zag zijn kopbal net over de lat getikt worden, Alderson kopte in vrije positie naast en wederom Boulahyan zag zijn inzet uit de lange hoek getikt worden. Uit een corner was het wel raak. Alderson kopte in de drukte binnen, waar de doelman van de bezoekers de bal alleen achter de doellijn wist te pakken. De leidende arbiter gaf terecht een goal, 3-1.

In de slotfase wist Boulahyan zichzelf ook nog op het scorebord te krijgen. Net buiten de zestien meter krulde hij een schot prachtig langs de doelman in de verre hoek.

RBC - Nieuw Borgvliet 4-1 (2-1)
1-0 Van der Kruyssen
1-1
2-1 Van der Kruyssen
3-1 Alderson
4-1 Boulahyan

Opstelling RBC: Aarts; Pieter, Mathijssen, Van Oeveren, Vromans; De Voogd (c) (Schalk), Ben Slimane, Van der Kruyssen; El Moussaoui (El Allaoui), Boulahyan, Alderson

 Klik hier voor foto's van deze wedstrijd! (Met dank aan SV RBC)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd