Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC sluit oefencampagne af met monsterzege

Gepost door:ForzaRbc // 2014-08-17 00:00:00 // 2881 keer bekeken

RBC heeft de voorbereiding afgesloten met een enorme zege. De ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt moest na de verloren penaltyserie tegen HSC'28 spelen om de vijfde en zesde plaats tegen Rimboe. Dat duel werd met 16-1 gewonnen.

Om tien voor een moest RBC aantreden tegen HSC'28 om te bepalen wie voor de derde en vierde plaats mocht gaan spelen tegen FC Moerstraten. De gifbeker ging bij RBC in ieder geval tegen de club uit Heerle helemaal leeg. Als eerste mocht Mohamed Boulahyan aanleggen, maar deze werd dwars door het midden gekeerd. Mohamed el Moussaoui schoot hoog over en ook Gino Pieter zag zijn schot gekeerd worden. Het zorgde andermaal dat RBC in HSC'28 haar meerdere moest erkennen.

RBC was daardoor genoodzaakt om tegen Rimboe te spelen om de vijfde en zesde plaats. Bij RBC was tevens een nieuwe speler op het veld die nog niet in actie gekomen was. Hamza el Khassim maakte zijn debuut in de achterhoede van RBC. En van de broer van Anouar kan nu al gezegd worden dat het een versterking is. Met zijn grote en sterke verschijning en zijn invoegende kwaliteiten zorgt hij voor een nieuwe kwaliteitsimpuls.

Ook in het begin van dit duel leek het voor de ploeg van Van der Woerdt onmogelijk om tot een doelpunt te komen. Vele kansen werden gemist. Tot dat El Moussaoui iets zag wat niemand zag. Zijn schot ging over, maar volgens de nummer zeven van RBC was de bal door het net gegaan, waar een gat zou zitten. De scheidsrechter geloofde hem en wees naar de middenstip.

Het was het startsein om snel de score op te voeren, want El Moussaoui had binnen een mum van tijd zijn hattrick te pakken en nam ook nog de 4-0 voor zijn rekening. Daarna nam Boulahyan, die een toch ietwat ongelukkige voorbereiding beleefd, het stokje over. Hij kwam twee maal tot scoren. Gino Pieter maakte ook zijn eerste treffer voor RBC door een vrije trap met een keiharde knal achter de doelman van Rimboe te schieten, wat de ruststand op 7-0 bepaalde.

Na rust ging El Moussaoui vrolijk door, want zijn naam kwam nog drie maal op het scoreformulier. Ook Mike Alderson, die de eerste helft aan de kant werd gehouden, kwam nog drie maal tot scoren. Lars de Voogd, die de aanvoerder van het team lijkt te worden, kwam eenmaal tot scoren. Rimboe wist tussendoor via een hoekschop en een scrimmage de eer nog te redden met een treffer.

Het slotakkoord was voor Nicky Vromans, die de gehele wedstrijd al op zoek was naar een doelpunt. Maar de keeper of een verdediger stonden in de weg, of het vizier bij hemzelf stond niet op scherp. In de laatste seconden wist de van FC Dordrecht overgekomen linksback echter de 16-1 te maken.

RBC - Rimboe 16-1 (7-0)
1-0 El Moussaoui
2-0 El Moussaoui
3-0 El Moussaoui
4-0 El Moussaoui
5-0 Boulahyan
6-0 Boulahyan
7-0 Pieter
8-0 El Moussaoui
9-0 El Moussaoui
9-1
10-1 Alderson
11-1 Alderson
12-1 De Voogd
13-1 El Moussaoui
14-1 Pieter
15-1 Alderson
16-1 Vromans

Opstelling RBC: Aarts; Pieter, H. el Khassim (Schalk), Van Oeveren, Vromans; Mathijssen, De Voogd (c), Van der Kruyssen; El Moussaoui, Boulahyan (Alderson), Numanovic (El Allaoui)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd