Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC wint van Lepelstraatse Boys

Gepost door:ForzaRbc // 2014-02-06 00:00:00 // 2785 keer bekeken

RBC heeft vanavond het oefenduel met Lepelstraatse Bots met 5-4 weten te winnen. In de eerste helft wist RBC vrij eenvoudig naar een 3-0 voorsprong uit te lopen, en als het even aan zou zetten dan zouden er vermoedelijk dubbele cijfers op het scorebord verschenen zijn.

Bij RBC deden twee testspelers mee van SC Gastel. Sven Aerts en Eddy Broosus. Beiden overtuigden niet echt. Broosus stond achterin, maar overtuigde allerminst. Vooral in de tweede helft was het een enorme gatenkaas in de verdediging van RBC. Aerts had iets meer in zijn mars, maar het is de vraag welk niveau hij aankan. Het is in ieder geval ook niet hoger dan Vierde Klasse niveau. Hij kreeg zoveel tijd van de spelers van Lepelstraat dat hij, als hij de bal in bezit kreeg, rustig na kon gaan denken wat hij met de bal ging doen. Daarentegen overtuigde Mohammed el Moussaoui, die weer meedeed, wel. Zijn passeerbewegingen, handelingssnelheid, passes en loopacties zijn voor het niveau waar RBC nu op speelt erg hoogstaand.

RBC opende in een rustig tempo de wedstrijd en liep simpel uit naar 3-0. Vlak voor rust kreeg RBC een tegentreffer te verwerken, omdat de verdediging van de Roosendalers niet adequaat ingreep. In de tweede helft ging vooral de verdediging van RBC naar een belabberd niveau toe. Vrijwel elke opgezette aanval van Lepelstraatse Boys was een doelpunt. Anouar el Khassim wist nog wel de 4-1 op het bord te krijgen, waarna Lepelstraat tot 4-3 terugkwam. De 4-3 was een blunder van Maarten Hack. Hij wilde de bal uitschieten, maar schoot tegen een tegenstander aan die de bal via zijn rug in de goal zag belanden. Jajaj Memisi bracht de stand nog naar 5-3, maar in de slotfase kwamen de bezoekers terug tot 5-4 en moest RBC nog blij zijn dat het niet de gelijkmaker om de oren kreeg.

RBC - Lepelstraatse Boys 5-4 (3-1)
1-0 Memisi
2-0 Aerts
3-0 Magielse (penalty)
3-1
4-1 El Khassim
4-2
4-3
5-3 Memisi
5-4

Opstelling RBC: Hack; Maas, Verbraak (Voermans), Broosus, G. van Meer; Bus (El Khassim), Magielse, Aerts; Memisi, Vergouwen (El Moussaoui),El Allaoui.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd