De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

60%
Middenmoot

33%
Uitkijken voor degradatie

7%

Stemmen: 15

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Ghiraw nieuwe keeper bij RBC

Gepost door:Dennis // 2024-04-29 14:41:45 // 2049 keer bekeken

RBC heeft zich weten te versterken met Dhanesh Ghiraw. De 26-jarige goalie is de vervanger voor de vertrekkende Matthias Deleij en gaat samen met Roy de Weert uitmaken wie er komend seizoen onder de lat staat, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Ghiraw is met zijn 2,02 meter een imposante verschijning. Zijn talent werd al vroeg gespot door Feyenoord, waar hij enkele jaren actief was. Daarna trok hij naar Sparta Rotterdam. In de tussentijd kwam hij voor verschillende jeugdelftallen van Oranje uit. Via Alphense Boys kwam hij bij Jong NEC, daarna kwam hij nog uit voor Vitesse Delf en Tweede Divisie-club Kozakken Boys. Vervolgens speelde hij een half jaar in Schotland bij Falkirk, maar keerde terug naar Nederland om bij Quick te gaan spelen. Dat was echter maar van korte duur omdat hij het avontuur wilde aangaan in Australië. Hij kwam daar uit voor Heidelberg United FC. Maar de 2,02 meter lange doelman wilde weer terug naar Nederland en koos voor RBC: "Klopt, ik wilde weer terug, meer vastigheid en RBC kruiste op het juiste moment mijn pad. Het is een grote club, ooit Eredivisie gespeeld, en heeft de ambitie om vanuit de Vijfde Klasse de top van het amateurvoetbal te bereiken. Een geweldig verhaal. Wat mij betreft gaan we volgend seizoen nog meer mooie verhalen schrijven met RBC." 
Bestuurslid voetbaltechnische zaken Jean-Paul Nuijten is tevreden met de laatste aanwinst: "Dhanesh heeft een goede opleiding gehad en ervaring met het spelen op divisieniveau. Hij is pas 26 jaar, heeft lengte en we denken met hem een goede vervanger voor Matthias Deleij te hebben aangetrokken, die samen met Roy de concurrentiestrijd kan aangaan."
Reacties

Mr.RBC

2024-04-29 14:58:36

Welkom Dhanesh Ghiraw

Zeker een hele mooie aanwinst

Kalsdonk

2024-04-29 15:19:25

Met zn 2.02 haalt hij in iedergeval Tom in als langste speler van de selectie (of is Perry langer dan Tom?)

Dennis

2024-04-29 15:52:38

@Kalsdonk, nope; Tom is dit seizoen nog de grootste. Maar goed om te zien dat de selectie nu in ieder geval op papier rond is

 

Adje

2024-04-29 17:16:32

Daar blijf ik maar ver bij uit de buurt met mijn 1.67m 

Ben benieüwd, zijn cv ziet er niet verkeerd uit dus we gaan het zien straks in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen.

Ouwegetrouwe

2024-04-29 20:27:31

Als Dhanesh man of the match is word het trakteren op bara's.  Ik zeg mij vooral bellen

RBCdeLuiten

2024-04-29 21:18:25

Mooi nieuws! Welkom bij onze mooie club!

IvoZ

2024-04-29 23:19:48

Dit lijkt nogal een avonturier, heeft al veel clubs versleten. Misschien wordt het tijd voor een 3e keeper. Je weet nooit. 

Mr.RBC

2024-04-30 09:43:50

Denk ook serieus nog wel een vierde of zelfs vijfde keeper, want je weet tenslotte maar nooit @IvoZ

Heeft enkele kansen gekregen zich in met name de jeugd te bewijzen bik BVO's: Feyenoord, Sparta, NEC, zelf Oranje. Denk dat je in de jeugd met een droom daar dan zeker voor wilt gaan en het feit dat hij bij verschillende clubs een kans heeft gekregen en wellicht ook te licht bevonden is, wil zeker zeggen dat hij dat door heeft willen zetten en een droom heef na willen jagen en als er in die droom in je jonge jaren dan ook nog buitenlandse avonturen voorbij komen, tja wat doe je dan met je droom.

Dus op speciaal verzoek van Ivo nog maar een keeper of drie toevoegen aan de selectie en misschien ook het aantal veldspelers maar verdubbelen? Je weet nooit.

Geef hem gewoon een eerlijke kan en wat ik van hem weet en in het verleden gezien heb, zal hij zeker de concurrentiestrijd met Roy makkelijk aan kunnen gaan. Zou me ook niks verbazen als regemlmatig de bara's komen van the man of the match @Ouwegetrouwe Dat heeft hij zeker in zich