Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC vandaag richting Ossendrecht

Gepost door:ForzaRbc // 2015-10-11 00:00:00 // 2841 keer bekeken

Vanmiddag reist de eerste selectie van RBC af richting Ossendrecht. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen wist vorige week de eerste overwinning binnen te halen.

ODIO won vorige week met 0-2 bij SC Gastel en is dus een tegenstander om rekening mee te houden. Zij spelen net als afgelopen seizoen 4-4-2. Vorig jaar kon RBC daar de eerste periodetitel in de wacht slepen. Een bal op de lat en de paal stonden een treffer in de weg.  Van Galen hoopt op een goed gevolg van afgelopen weekend: "We spelen tegen een stugge ploeg, die niet voor niets van Gastel heeft gewonnen. Ik hoop dat we de overwinning van vorige week een goed gevolg kunnen geven. We hebben immers al te veel punten verspeeld."

Bij RBC ontbreken in ieder geval Remko van der Kruyssen en Deion Goveia. Hoogstwaarschijnlijk speelt Gino Pieter weer in de spits, geflankeerd door Kevin van Andel en Papito Puril.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Mathijssen, Verstijlen, Boomaars; Eggly, De Voogd (c), Numanovic; Puril, Pieter, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd