Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 32

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Pollemans: 'Ik wil komend seizoen vaste basisspeler zijn'

Gepost door:ForzaRbc // 2010-04-06 00:00:00 // 2912 keer bekeken

Wesley Pollemans begon als kleine jongen te voetballen bij TVC. Dat duurde echter maar kort. 'Na twee jaar stond NAC al op de stoep. Ik heb daar proeftrainingen gedaan en vervolgens elf jaar gespeeld. Ik heb de opleiding doorlopen en stond een jaar onder contract (2008/2009 red.). Ik heb echter geen wedstrijd gespeeld. Ik kwam kwaliteit tekort,' zo stelt de zoon van Jan Pollemans, algemeen directeur bij RBC Roosendaal.

Pollemans moest weg bij NAC, waardoor RBC om de hoek kwam kijken. 'Je probeert dan te zoeken naar een club op een lager niveau, om daarna weer stappen vooruit te maken. In de zoektocht naar een nieuwe club verken je alle mogelijkheden. Het is logisch dat je dan ook bij RBC gaat kijken, omdat je pa daar een functie heeft. Die heeft aangegeven dat ik vrij was, maar verder heb ik alleen met trainer Rini Coolen gesproken,' zo vertelt Pollemans aan het blad Wonen in uw Regio.

Bij zowel vader als zoon is er geen gebrek aan ambities. 'Dit seizoen heb ik al het merendeel van de wedstrijden gespeeld. Volgend seizoen wil ik vaste basisspeler zijn en dan binnen twee jaar een stapje hogerop. Het liefst naar de eredivisie, als het kan met RBC. Tegen NAC spelen zou helemaal mooi zijn,' zo hoopt Wesley. Ook vader Jan ziet promotie wel zitten. 'Als we bij de eerste 7 of 8 eindigen dan doen we mee aan de nacompetitie. Spelen we dan zes goede wedstrijden dan gaan we de eredivisie in. Datzelfde gebeurde in 2000.'

(Dit interview is afgenomen voordat RBC de nederlaag leed tegen AGOVV Apeldoorn van afgelopen vrijdag.)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd