Rhomar Boudzra

Laatst gezien, vandaag om 14:58

Hoe was het om weer en leuke avond te beleven zoals afgelopen zaterdag?

21:46

Ja, was een heerlijk avondje voor ons, met de steun van de supporters en natuurlijk een mooie sfeeractie wat toch een beetje extra motivatie geeft!

21:46

Yes, vonden wij met zn allen ook!

21:48

Hoe was het om zelf weer flink aan de bak te moeten op het veld? De trainer gaf aan dat de tank wel een beetje leeg was ruim in de tweede helft?

21:50

Ja, vond het zelf weer heerlijk om te beginnen natuurlijk. Ja, de tank was inderdaad een beetje leeg rond de 70ste minuut.

21:54

Ja, is het voetballen makkelijker dan vorig jaar? Zo komt het over in ieder geval.

21:55

Ja, ik weet niet of het makkelijker is, maar alles loopt heel lekker tot nu toe en hoop natuurlijk dat dat zo blijft.

21:57

Ja, dat zeker. Het werd 4-0 zaterdag, zonder echt groots te spelen. Is dat gevoel dan ook aanwezig, dat ie toch wel gaat vallen?

22:01

Ja, we scoorden best vroeg gelukkig. Want ze kwamen er soms best goed onderuit, maar gevaarlijk werden ze niet echt en dan scoren we de tweede en dan weten we dat we dit niet weg mogen geven en dan word het uiteindelijk 4-0.

22:05

Jup inderdaad. Nu nog twee duels, waarvan Moerse Boys de belangrijkste is. Eind december staat Unitas'30 op de rol, een tegenstander die je vorig jaar ook trof in het bekertoernooi. Spelen er nog revanche-gevoelens?

22:09

Ja, zondag eerst Moerse Boys en hopelijk kunnen we de eerste seizoenshelft mooi afsluiten met een overwinning, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

22:12

Ja, vond dat we vorig jaar meer hadden verdiend als ik eerlijk ben dus we hebben wat recht te zetten!

22:12