Warning: mt_rand(): max(6) is smaller than min(7) in /home/rbcfan1q/public_html/whatsapp/conversation.php on line 44

Sander Wirix

Laatst gezien, vandaag om 00:50

Het was op papier een topper, dat bleek in de praktijk een stuk minder. Ging het zo makkelijk als het vanaf de kant leek?

13:13

Goedemiddag Dennis, in principe was het niet gemakkelijk. We domineerden wel, maar dat lag puur aan ons. Vrijwel alles klopte in het druk zetten en druk houden waardoor zij er echt niet uit konden komen. Dit was ook de reden dat het misschien aan de zijkant makkelijk leek. Maar echt gemakkelijk is het niet snel!

13:13

Nee, met beide benen op de grond blijven zoals de hoofdtrainer zegt. In de tweede helft werd je rechtsback gezet. Achterlijn halen en weer terug. Is het een voordeel om zo multifunctioneel te zijn in een elftal?

13:16

Zolang je bij de eerste elf hoort wel, anders kan het ook je valkuil zijn. Maar ik heb beide back posities ook heel wat wedstrijden gespeeld ja!

13:17

Yes, een van je krachten is het enorme loopvermogen en drukzetten. Krijg je daar ook wel eens opmerkingen van in het veld van de tegenstander? Zoals Karim Didi eerder zei voor de camera: die twee (broer Jens incluis) lopen voor vier.

13:21

Haha ja soms wel. Op training hoor ik ook wel eens, stop nou eens met lopen man.

13:24

Motiveert het ploeggenoten om 'meer' te gaan doen?

13:26

Dat weet ik niet, zou je aan ze moeten vragen. Ik probeer wel altijd het team op te zwepen en mee te nemen. Merk dat het team nu ook echt naar elkaar toe groeit. We hebben echt een super hechte groep die voor elkaar vecht dus dat is mooi om te zien, dit was gisteren ook weer duidelijk. Trekken steeds meer naar elkaar toe!

13:29

Dat is goed om te horen, nog twee competitieduels en een bekerduel. De tank is nog volledig geladen om alles te geven de komende drie duels🙂?

13:30

Niet alleen deze 3 hoor! De rest van het seizoen ook. Gewoon jammer dat deze competitie zo kort is, wedstrijden spelen blijft toch het leukst!

13:31