Warning: mt_rand(): max(5) is smaller than min(7) in /home/rbcfan1q/public_html/whatsapp/conversation.php on line 44

Jordi Ewanena

Laatst gezien, vandaag om 00:04

Een 2-0 overwinning op Sarto. Opnieuw een cleansheet en opnieuw werd er weinig weggegeven. In de voorbereiding gebeurde het nog wel dat er een goal werd gemaakt door een tegenstander, dat is sinds de competitiestart voorbij. Heeft dit met opperste concentratie te maken in de duels waar het om de punten gaat?

15:44

Goedemiddag Dennis, we proberen verdedigend goed te staan en zo min mogelijk weg te geven. We raken ook steeds beter op elkaar ingespeeld, dus dat helpt ook zeker mee en natuurlijk moeten we geconcentreerd blijven.

15:46

Absoluut, kan 't gehele team lekker op bouwen!

15:46

Tot aan de eerste kansen was het lastig. Had de vele regenval daar mee te maken?

15:50

Precies!

15:54


Ik denk niet dat de regen daarmee te maken had, ook al ging niet alles goed. We hadden nog wel de controle en kwamen er soms goed uit. Soms gaat het iets minder, maar als ik zie hoe we het herpakken en vooral ook doorstaan ben ik trots op het team!

15:54

Ja zeker.

15:58

Nu verloor naaste concurrent TOP op zaterdag van WNC. Het lijkt na de eerste duels dat iedereen van iedereen kan winnen. Dat is totaal wat anders dan vorig jaar. Is dit fijner?

15:58

Ja, het was een mooi weekend voor ons natuurlijk, alleen moeten we al die teams nog krijgen. Ik weet persoonlijk niet wat ons te wachten staat, omdat ik de competitie helemaal niet ken. Er is een hele grote middenmoot, maar ik denk als we elke wedstrijd ons niveau halen we heel ver gaan komen dit seizoen.

16:02

Precies! De afgelopen twee duels verdedigde Roy het doel. Hoe was de samenwerking met hem vanuit de achterhoede?

16:04

Ja prima hoor!

16:06

kijk, we hebben gewoon een hele goede selectie waaronder twee goede keepers. De concurrentie is moordend op elke positie. Met Matthias ging het goed en nu ook met Roy ging het goed, dus de trainer staat voor een moeilijke beslissing! 

16:07

Maar gelukkig ben ik geen traineršŸ˜‰

16:07

Nee, die vraag krijgen wij ook meermaals haha! Maar 12 goals en 1 tegen zegt ook wat over het team. Na afloop is er in de kleedkamer vaak Nederlandstalige muziek, de sfeer is uitstekend lijkt het?

16:10

Ja, we zijn heel sterk bezig en hadden misschien nog wel wat meer goals mogen maken maar al met al prima!

16:14

De sfeer is heel goed binnen het team. De muziek wisselt wat af en we proberen ervoor te zorgen dat iedereen plezier maakt én krijgt. Zo blijven we ook een team, want we moeten het met z'n allen doen!

16:14