Warning: mt_rand(): max(5) is smaller than min(7) in /home/rbcfan1q/public_html/whatsapp/conversation.php on line 44

Glaucio Ventura Tiago

Laatst gezien, vandaag om 00:25

Als eerste; je bent nu enkele weken bij RBC. Hoe bevalt het hier, bij de club die in West Brabant een niet al te best imago heeft😉?

12:55

Om heel eerlijk te zijn bevalt het echt heel goed. Alle mensen die bij de club betrokken zijn hebben mij heel erg goed opgevangen, ook de spelersgroep en staf zijn top om mee te werken!

12:55

Dat is goed om te horen! Seniorenvoetbal is nog vrij nieuw voor je, nu liet je goede indrukken achter tegen de clubs uit de Vierde Divisie. Dat oogde lof vanuit de supporters. Hoe kijk je zelf terug op die duels tegen deze sterke clubs?

12:56

Inderdaad, het seniorenvoetbal is nog nieuw voor mij, maar ik probeer steeds meer mijn draai te vinden. De wedstrijden tegen de clubs uit de Vierde Divisie waren goed om te zien waar we als groep stonden/staan. En dan is het natuurlijk alleen maar fijn dat ik mezelf positief kan laten zien in die wedstrijden tegen op papier sterkere tegenstanders.

12:58

Ja, absoluut. De concurrentie is vrij zwaar, achterin heb je wel veel routine met onder andere Perry en Vincent. Hoe is dat om op sleeptouw te worden genomen door spelers die weten wat er dit seizoen wordt gevraagd maar ook op het hogere niveau?

12:58

De concurrentie die er is zorgt ervoor dat wel allemaal scherp zijn, wat alleen maar goed is. Maar ik kan veel van Perry en Vincent leren, ik kijk bijvoorbeeld naar hoe hun lucht duels aangaan. En dat zijn van die kleine dingen die ik dan zelf ook probeer mee te nemen in mijn eigen spel.

13:01

Gisteren de eerste overwinning op VOAB. Een kleine overwinning, best wat kansen gemist en zeker in het begin was het wat onwennig. Hoe heb je het zelf ervaren?

13:02

Klopt, een kleine overwinning. In het begin is het altijd wat slordiger, daarna kregen wij iets meer grip op de wedstrijd. En creëerden ook wat kansen inderdaad, gelukkig maken we de 0-1. Dan is het natuurlijk zaak om het achterin dicht te houden en zorgen dat we zelf de score kunnen uitbouwen, helaas gebeurde dat niet en moet we achterin extra scherp blijf. Als we de kansen die wij krijgen afmaken, wordt het voetballend alleen maar makkelijker.

13:06

Gelukkig nog genoeg wedstrijden om te verbeteren, maar het moet vast goed doen dat - na wat tegentreffers - dat de nul nu gehouden kan worden en dat de defensie wel degelijk oersterk is bij de volle concentratie?

13:07

Precies, het gaat zeker goed komen met de kansen daar heb ik alle vertrouwen in.

13:08

Ja, als verdediger is de eerste taak zorgen dat wij de nul houden. En gelukkig hebben we dat gisteren ook zo gehouden!

13:11