Giovanni Moerland

Laatst gezien, vandaag om 07:15

Je stond voor het eerst sinds de competitiestart in de basis als linksback. Dat vulde je aardig in๐Ÿ˜‰. Hoe kijk je er terug op? Was 't een eitje of weer even wennen?

20:07

Hee Dennis, nee het was niet echt wennen eigenlijk. Ik weet wat er daar van mij gevraagd wordt, maar toch hoop ik dat het niet vaker hoeft dit seizoen, haha!

20:09

Ruud heeft natuurlijk aangegeven dat rechtsbuiten je positie is, alleen bij nood wordt er geschoven. Je kwam vaak zonder bal aan en kon in de diepte aangespeeld worden. Hoe anders is dat met rechtsbuiten staan?

20:10

Ja, dat klopt inderdaad. Het grote verschil is natuurlijk dat je er als buitenspeler al staat en als back moet je er nog komen. Als back was mijn loopvermogen altijd mijn kracht en dat was gisteren vooral in de eerste helft wel te zien denk ik, haha.

20:12

Ja, dat was wel te zien ja. Ik snap ook wel waar de interesse vandaan komt vanuit de tweede- en derde divisie.

20:12

Vorige week werd er natuurlijk jammerlijk verloren van VOAB. Hoe was de tik aangekomen? Was het makkelijk om de knop om te zetten?

20:12

Dankjewel Dennis!

20:16

Bij mij persoonlijk was het wel echt aangekomen. Dit komt, omdat je het vooral in de tweede helft zelf hebt laten liggen. Je krijgt een aantal 100% kansen en VOAB krijgt drie halve kansen en maakt ze we alle drie. Ik denk dat je dan alleen maar op een manier kan antwoorden en dat is de volgende wedstrijd winnen en dat hebben we gelukkig gedaan.

20:18

Yes, het was sowieso ook een lastige opgave om vanaf de winterstop alles te winnen met een kleinere selectie.

20:19

Ondanks de afwezigen leek het gisteren allemaal vrij makkelijk te gaan. Scoren leek echter ook nu weer wat lastig te gaan, is dat een topic dat besproken wordt of totaal geen issue?

20:23

Ja, het ging best makkelijk, alleen moesten we er inderdaad wel meer maken. Het is wel iets wat we weten. We doen ons best om dit te veranderen en iedereen wil natuurlijk dat de ballen erin vallen en soms heb je daar ook misschien wat geluk bij nodig. 

20:27

Zeker waar. 

20:31

Op het laatst voortbordurend: er zijn nog zes duels te spelen, in het Brabants Dagblad stond dat VOAB 'de overwinning weggesleept had voor de poorten van de hel' ; dat moet helaas herkenbaar klinken?

20:35

Ja, op basis van de tweede helft kon je dat vorige week zeker wel zeggen. Nu is het zaak om alles te winnen en dan zien we wel waar we staan.

20:36