Interviews
Meest recente interviews

Jong RBC pakt opnieuw drie punten

Gepost door:Remy // 2008-09-17 00:00:00 // 2671 keer bekeken

Jong RBC heeft ook de tweede competitiewedstrijd met 2-0 gewonnen. Twee weken geleden moest Excelsior de sterkte van het team van Eric Hellemons erkennen, nu ging TOP Oss eraan.

'Het eerste half uur speelden we heel behoorlijk voetbal, al hadden we meer moeten scoren. Net voor rust maakte Issam Ahmar el Hank toch de 1-0 uit een terecht gegeven penalty', zegt Hellemons in BN/DeStem.

'In de tweede helft moest TOP Oss wel komen en konden wij proberen te counteren. We gaven zelf niks weg, al hadden we met wat meer rust de voorsprong verder uit kunnen bouwen. Het werd nog wel 2-0 toen een harde corner van ons door een speler van TOP Oss in zijn eigen doel werd gewerkt.'

Op maandag 29 september speelt RBC de volgende competitiewedstrijd. De tegenstander is dan FC Eindhoven. Het duel wordt gespeeld op sportpark Vierhoeven en begint om 19:00 uur.