Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Ex-RBC'ers: overzicht week 36

Gepost door:Remy // 2008-09-07 00:00:00 // 2835 keer bekeken

De eredivisie werd na n speelronde alweer onderbroken door interlandvoetbal. In de Jupiler League werd wl gevoetbald.

Laatste seizoen bij RBC: 2007/2008
- Succes trekt volk. sc Cambuur levert het bewijs. Voor de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch kwamen liefst 9.217 toeschouwers naar het stadion van de gedeelde koploper. Of al deze mensen er volgende keer weer zitten is maar de vraag, want de Friezen werden bepaald niet verwend. De ploeg van Danny Guijt keek na een half uur tegen een 0-3 achterstand aan en wist niets meer aan deze score te veranderen.

- Jeffrey Vlug kwam als vervanger in het veld bij Go Ahead Eagles. De vleugelaanvaller pakte in die zeventien minuten een gele kaart, maar zag zijnclub via een strafschop op gelijke hoogte komen met MVV: 1-1.

- HFC Haarlem heeft zowaar nog kans op de eerste periodetitel. De werkgever van Laurens ten Heuvel won op zondag met 3-0 van FC Dordrecht en klimt naar de vijfde stek op de ranglijst. Ten Heuvel (foto) scoorde het tweede doelpunt. Hij werd in de 84e minuut gewisseld.

Laatste seizoen bij RBC: 2006/2007
- Arjan Ebbinge is minstens enkele weken uitgeschakeld. De verdediger van FC Den Bosch raakte vorige week tegen MVV geblesseerd aan de knie en is inmiddels geopereerd.

- Kevin Diaz speelde met FC Eindhoven een merkwaardige wedstrijd. AGOVV Apeldoorn had aanvankelijk geen probleem met de Brabanders en liep uit naar 0-3. Eindhoven toonde echter veerkracht en wist in het laatste kwartier een gelijkspel uit het vuur te slepen. Diaz stond negentig minuten binnen de lijnen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd