Wat vind jij van de nieuwe selectie?

Top, genieten dit!

21%
Ik moet het nog zien

29%
Mwah, had beter verwacht

50%

Stemmen: 42

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Vos in beroep tegen straf van vier duels

Gepost door:Remy // 2006-09-20 00:00:00 // 2519 keer bekeken

De KNVB heeft Henk Vos een schorsing opgelegd van vier duels, waarvan n voorwaardelijk. De 38-jarige spits gaat echter in beroep. Morgenavond is er een zitting in Zeist.

Na afloop van de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles zou Vos naar Marco Parnela hebben gespuugd. 'Ik wilde naar hem toelopen en hem aanspreken. Ik beweeg me naar hem toe en hij gaat met zijn hoofd naar achteren. Dat is alles',aldus Vos in BN/DeStem. 'Ik schrok er dan ook van toen er bij het commentaar op tv gezegd werd dat ik gespuugd zou hebben.'

'In dit geval heeft de scheidsrechter niets geconstateerd. Zon man kan ook niet alles zien. Maar ook de andere officials hebben niks waargenomen, Go Ahead Eagles niet en RBC niet. Alleen Parnela en hun reservespeler Gerrit Bartels hebben officieel verklaard dat ze mij hebben zien spugen. Dat alleen is toch geen basis om iemand te straffen. In de eerste fax aan RBC spreekt de KNVB van vermeend spugen. Dan neem ik aan dat zon onderzoek bedoeld is om te kijken of dat ook daadwerkelijk is gebeurd. Maar er is geen enkel bewijsmateriaal, alleen de verklaring van die twee spelers. Er zijn geen feiten aangedragen die die term vermeend kunnen wegnemen', vertelt Vos.

'Ik wacht verder af. Als ik naar een zitting moet komen, moeten ze mij het beruchte beeldfragment maar eens aanwijzen, waarop ze iets gezien menen te hebben. Eerlijk is eerlijk, ik ben geen lieverdje. Maar ze moeten geen rare dingen uit de hoek gaan zoeken om me te schorsen.' Overigens is Vos gewoon speelgerechtigd zolang het beroep loopt.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd