Wie van de drie?

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-07-08 00:00:00 // 2809 keer bekeken

Bij het invullen van de vacature voor een rechter centrale verdediger gaat RBC de internationale toer op. De voorbije dagen maakten een Nigeriaan, een Slowaak, een Griek en een Belg hun opwachting op sportpark Vierhoeven.

Bobsam Elejiko en Martin Suchy trainden vorige week mee en konden hun kunsten tonen in de oefenwedstrijd tegen HSC 28. Beiden zijn weer naar huis maar nog niet afgeschreven aldus Meppelink.

Over de kwaliteiten van de Griek Alex Pangalis, die slechts anderhalf uur meetrainde, was de RBC-trainer kort en duidelijk: Het lijkt er niet op dat hij het basisniveau heeft dat we nodig hebben. De 20-jarige speler van Panathinaikos mag nu elders zijn geluk beproeven.

Blijft over de Belg Nicky Hayen (foto).De 27-jarige speler van Sint-Truiden brengt een pak ervaring mee, hij speelde immers 243 duelsin de eerste klassein Belgi. "Hij is geroutineerd na al die jaren op het hoogste niveau in Belgi en bovendien topfit", stelde Meppelink gistermiddag na twee trainingen. "Ik wil hem nu graag in een wedstrijd in actie zien. Eerst tegen DIOZ en vrijdag in Almere tegen Omniworld."

Na het aftesten van de Griek zijn er nog drie kandidaten voor de positie van rechter centrale verdediger. "Na vrijdag zetten we alles op een rijtje en valt mogelijk de beslissing wie er mag blijven", stelt Meppelink.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd