RBC maakt werk van centrale verdediger(s)

Gepost door:Remy // 2008-07-02 00:00:00 // 2700 keer bekeken

De Nigeriaanse centrale verdediger Bobsam Elejiko krijgt tot en met zaterdag de kans een contract bij RBC Roosendaal te versieren. De 26-jarige speler is afkomstig van het Belgische Royal Antwerp FC. Daarvoor speelde hij vier jaar bij eersteklasser Westerlo. In zijn jeugdjaren kwam hij uit voor Turnhout, het Duitse Nordhausen en het tweede elftal van het Spaanse Mlaga. Na de oefenwedstrijd tegen HSC28 van zaterdag a.s. beslist de technische staf ofElejiko het komende seizoen in het oranje-wit speelt.

Daarnaast zou RBC interesse hebben in Sven Verdonck. De Belgische verdediger lijkt bij Racing Genk op een zijspoor beland nadat de Limburgers Joao Carlos aantrokken. Verdonck genoot zijn opleiding bij Lierse SK en trok in het seizoen 2005/2006 naar Racing Genk. In het seizoen 2007/2008 werd hij tot de winterstop uitgeleend aan eersteklasser FC Brussels.

Voor Verdonck is er overigens nog meer interesse uit Nederland. Ook FC Eindhoven (met de Belgische coach Marc Brys) en De Graafschap zouden dingen naar de diensten van de 20-jarige centrale verdediger.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd