Ex-RBC'ers: overzicht week 18

Gepost door:Remy // 2008-05-06 00:00:00 // 2749 keer bekeken

Laatste seizoen bij RBC: 2007/2008
- Het VVV van Peter Jungschlger (foto) moet het woensdag voor de derde keer opnemen tegen ADO Den Haag. In de tweede ronde van de play-offs om promotie/degradatie hielden beide clubs elkaar in de eerste twee duels in evenwicht. ADO won het eerste duel met 1-0, VVV was in De Koel met dezelfde cijfers de sterkste. Jungschlger begon beide wedstrijden in de basis.

- mer zpoyraz speelde niet voor MVV.


Laatste seizoen bij RBC: 2006/2007
- Tyrone Loran was hersteld van zijn nekklachten en speelde de wedstrijden tegen FC Twente van begin tot eind. NAC leed twee forse nederlagen: 3-0 en 1-5. De club van de verdediger treft nu SC Heerenveen in de strijd om een UEFA Cup-ticket.

- Ook Arjan Ebbinge wacht woensdag een beslissingswedstrijd. Zijn club FC Den Bosch won het eerste duel met FC Zwolle met 0-1, maar verloor de return met 1-2.

- Hans Denissen begon in de basis tegen RKC, maar moest na een half uur al naar de kant. In de tussentijd liep hij wel tegen een gele kaart aan. MVV zou de wedstrijd nog met 1-0 winnen, maar verloor het tweede duel met 0-2. Ook de ploeg van Robert Maaskant speelt morgen dus een beslissend duel.


Laatste seizoen bij RBC: 2005/2006
- De Graafschap heeft ten koste van Helmond Sport de derde ronde bereikt, waarin het uitkomt tegen FC Den Bosch of FC Zwolle. Spits Donny de Groot speelde niet.

- Bij Helmond Sport was Sidney Lammens in het eerste duel de rechtsback. De Graafschap was echter met 2-3 te sterk. Bij de tweede wedstrijd (met 3-1 gewonnen door De Graafschap) zat Lammens met een lichte blessure op de bank.

- Nyron Wau (FC Den Bosch) viel bij beide wedstrijden van FC Den Bosch een half uur voor tijd in.

- Aanvaller Ebou Sillah speelde tegen RKC twee keer een volledige wedstrijd.

- Excelsior Moeskroen, met Mark Volders onder de lat, verloor met 2-1 van Roeselare, de ploeg van Paul Kpaka. De spits werd tien minuten voor tijd vervangen.

- Charleroi weet weer wat verliezen is. AA Gent was met 2-1 te sterk. Aanvallende middenvelder Tim Smolders speelde zoals gewoonlijk de hele wedstrijd.

- Edgar Marcelino kwam niet in actie voor Omonia Nicosia.


Laatste seizoen bij RBC: 2004/2005
- Net als Tyrone Loran speelde Edwin de Graaf twee volledige wedstrijden voor NAC.

- Ramon Luijten mocht alleen in de eerste play-off wedstrijd in blessuretijd invallen bij FC Den Bosch.

- Azubuike Oliseh werd in de 55e minuut naar de kant gehaald bij het winnende Roeselare.

- De ploeg van Jesper Hakansson, Lyngby BK, blijft verliezen. Met de ex-RBCer in de basis werd met 1-2 verloren van FC Midtjylland.

- Sammy Youssouf kwam vanwege een blessure wederom niet in actie voor Vejle BK, dat afstevent op de titel in de Deense eerste divisie.

- Elvis Hammond heeft het hele seizoen geen minuut gespeeld voor Leicester City.


Laatste seizoen bij RBC: 2002/2003
- Sander Keller is met FC Utrecht uitgeschakeld in de play-offs. Over twee wedstrijden was FC Groningen te sterk. In het eerste duel nam de club van Keller, die zelf een assist gaf, een 2-0 voorsprong. De bezoekers maakten in blessuretijd echter nog de gelijkmaker. De terugwedstrijd werd met 3-1 door de Groningers gewonnen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd