Roem van Yerseke blijft hoofdsponsor

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-04-17 00:00:00 // 2809 keer bekeken

Roem van Yerseke is ook volgend jaar hoofdsponsor van RBC Roosendaal. Het bestaande contract werd met n seizoen verlengd. De productnaam Zeelands Roem zien we volgend jaar terug op de voorzijde van het wedstrijdshirt van zowel het eerste elftal als dat van Jong RBC Roosendaal.

Roem van Yerseke is tevreden over de tv-exposure en de publiciteit die het bedrijf via RBC krijgt. Wij merken dat door de samenvattingen op televisie en de fotos in de kranten de naamsbekendheid van Zeelands Roem omhoog gaat aldus financieel directeur Bert Hoogerland. RBC Roosendaal hebben wij gebruikt om onder meer de garnalen in de markt te zetten. Het is de bedoeling dat iedereen straks weet dat wij leverancier zijn van mosselen, oesters n garnalen. Omdat we tegelijkertijd zeer tevreden zijn over de samenwerking met de club hebben wij besloten de sponsorverbintenis met een jaar te verlengen om zodoende het rendement van het sponsorschap verder uit te kunnen bouwen.

Ook bij RBC Roosendaal blije gezichten. Algemeen directeur Manfred Laros: Roem van Yerseke is een toonaangevend bedrijf waarmee RBC Roosendaal zich graag associeert. Dat het bovendien een Zeeuws bedrijf is past prima in de marketingstrategie van RBC Roosendaal die zich sinds twee seizoenen ook nadrukkelijk op Zeeland richt.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd