Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Brood heeft geen contact gehad met RBC

Gepost door:Remy // 2008-04-16 00:00:00 // 2626 keer bekeken

Ruud Brood heeft geen contact gehad met RBC over een eventueel trainerschap. De oud-speler van RBC, in december door Heracles Almelo op non-actief gesteld, werd onlangs gezien in het Rosada Stadion. Naar aanleiding daarvan gingen er geruchten dat Rob Meppelink na dit seizoen zijn werk als trainermoest neerleggen en dat Brood hem zou opvolgen.

Brood zegt echter niet bij RBC geweest te zijn voor contractonderhandelingen. 'Mijn zwager woont in Oudenbosch en was nog nooit bij RBC geweest. Hij vroeg of ik een keer meeging, vandaar. Het was leuk om oude bekenden terug te zien. Mijn gevoel bij RBC is nog prettig, maar contacten met de club zijn niet aan de orde. Al snap ik wel hoe het vuurtje loopt als mensen me daar een keer zien', aldus Brood in BN/DeStem.

Voorlopig ziet het er naar uit dat Rob Meppelink zijn contract, dat nog een jaar doorloopt, gewoon uitdient. 'Ik ken Rob en gun hem en iedereen bij RBC het allerbeste. Ik hoop dat ze de play-offs nog redden, al is die kans nu erg klein. Ikzelf zit in de wachtkamer en hoop dat de clubs de laatste twee maanden bij Heracles niet als maatstaf nemen. Ik heb een tikje gehad, maar heb vertrouwen genoeg om aan een nieuwe klus te beginnen. Dat kan overal zijn, als het gevoel maar goed is.'




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd