Ex-RBC'ers: overzicht week 15

Gepost door:Remy // 2008-04-13 00:00:00 // 2724 keer bekeken

Laatste seizoen bij RBC: 2007/2008
- VVV verloor met 4-1 bij Roda JC en zakte naar de laatste plaats in de eredivisie. Peter Jungschlger speelde de hele wedstrijd en gaf de assist waaruit de club uit Venlo nog wel op voorsprong kwam.

- Edouard Duplan zat wederom niet bij de selectie van Sparta. Zijn club won met 4-2 van Heerenveen en is daardoor uit de degradatiezorgen. Overigens werd bekend dat Foeke Booy nog twee jaar aanblijft als trainer van de Rotterdammers. Duplan zal dus wellicht op zoek moeten naar een nieuwe club.

- Stormvogels Telstar, volgende week de tegenstander van RBC, ging met 3-0 onderuit tegen FC Den Bosch. Laurens ten Heuvel werd een kwartier voor tijd gewisseld.

- mer zpoyraz speelde niet.


Laatste seizoen bij RBC: 2006/2007
- Tyrone Loran (nekklachten) en Paul de Lange speelden niet.

- Arjan Ebbinge stond 90 minuten in het veld bij FC Den Bosch.

- Aanvaller Hans Denissen viel tien minuten voor tijd in bij MVV. De ploeg van trainer/coach Robert Maaskant bleef steken op een 0-0 gelijkspel tegen Haarlem.

- FC Eindhoven won met 4-1 van AGOVV Apeldoorn. Na zijn doelpunt van vorige week was Kevin Diaz (foto) nu weer trefzeker. De Fransman scoorde de 2-0 en de 3-1.


Laatste seizoen bij RBC: 2005/2006
- Bjrn Daelemans en Ebou Sillah (schorsing) speelden niet.

- Donny de Groot had weer eens een basisplaats bij De Graafschap, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Utrecht. De Superboeren staan nu op de zestiende plaats en moeten volgende week proberen de play-offs te ontlopen.

- Sidney Lammens ging met Helmond Sport hard onderuit tegen Cambuur Leeuwarden, de nieuwe ploeg van Danny Guijt. Het werd 5-1 in Friesland.

- Nyron Wau viel in bij Den Bosch, dat Stormvogels Telstar met 3-0 versloeg.

- Mark Volders (Excelsior Moeskroen) verloor van Zulte Waregem: 0-2.

- Charleroi blijft winnen. Tegen Genk zegevierde de club van Tim Smolders met 3-1.

- Paul Kpaka speelde een half uurtje voor Roeselare. Er werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Bergen.


Laatste seizoen bij RBC: 2004/2005
- Maikel Aerts (kuitbeenbreuk), Damin Hertog (kuitbeenblessure), Ramon Luijten, Sammy Youssouf en Elvis Hammond speelden niet.

- Aanvoerder Edwin de Graaf was belangrijk voor NAC. De middenvelder schoot de enige goal van de wedstrijd tegen de touwen; Heracles werd met 0-1 verslagen. NAC is nu zeker van de derde plaats op de ranglijst en deelname aan de play-offs om Champions Leaguevoetbal.

- Azubuike Oliseh pakte een gele kaart bij Roeselare, waar hij de hele wedstrijd in de defensie stond.

- Lyngby BK, met Jesper Hakansson in de basis, speelde 0-0 tegen Randers FC. Lyngby blijft wel laatste in de Deense eredivisie.


Laatste seizoen bij RBC: 2002/2003
- Sander Keller was weer terug na een schorsing. FC Utrecht behaalde een doelpuntloos gelijkspel bij De Graafschap.

- De aanklager is in beroep gegaan nadat de rode kaart van Geert den Ouden is geseponeerd. Tegen AZ was de spits er echter gewoon bij. Excelsior pakte een punt tegen de Alkmaarders: 1-1.

- Marcel van der Sloot verloor met FC Dordrecht van titelkandidaat FC Volendam.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd