Martha beste RBC-er

Gepost door:Remy // 2008-04-09 00:00:00 // 2651 keer bekeken

Elke wedstrijd zit er een waarnemer van VI op de tribune die de spelers een rapportcijfer geeft. Deze cijfers worden gebruikt voor het klassement Beste Speler Jupiler League. Enkele weken geleden stond Benjamin Martha helemaal onderaan de lijst met een gemiddeld cijfer van 5,24.

In de voorbije wedstrijd tegen FC Den Bosch haalde Martha echter het hoogste cijfer aan RBC-kant. Met een keurige 7 haalt hij zijn gemiddelde vast op. Onvoldoendes werden genoteerd voor van Driel, Schrier en Guijt. Toevallig (?) allemaal spelers die een kaart pakten en hun prestatie met een 5 beloond zagen.

Bij de Bosschenaren was er slechts n onvoldoende. Die viel ten deel aan oud-RBC'er Arjan Ebbinge, die als enige van zijn team een kaart pakte! Ook hij verdiende volgens de waarnemer niet meer dan een 5.

De overige spelers van RBC kregen allemaal een 6-je. Henk Vos, die slechts 11 minuten in het veld stond kreeg geen beoordeling. Insiders weten echter dat hij dat weekend wel degelijk een topprestatie leverde. Bij Omroep Brabant wist hij (uitgedaagd door oud-teamgenoot Jan van Grinsven) liefst 4 van de 5 ballen op de stropdas te leggen!

Laatste onvoldoende in deze wedstrijd (weer een 5) werd uitgedeeld aan Rob Meppelink. Zijn collega Theo Bos deed het een stuk beter met een 7 op zijn rapport. De amusementswaarde van de wedstrijd werd beoordeeld met een 7.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd