Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Ex-RBC'ers: overzicht week 14

Gepost door:Remy // 2008-04-06 00:00:00 // 2639 keer bekeken

Laatste seizoen bij RBC: 2007/2008
- Peter Jungschlger heeft een vaste plaats veroverd op het middenveld van VVV. Tegen AZ nam zijn ploeg twee keer een voorsprong, maar de Alkmaarders wonnen toch met 2-3. Jungschlger kreeg een gele kaart.

- Edouard Duplan is uit beeld geraakt bij Sparta. Trainer Foeke Booy vindt hem niet goed genoeg en liet de Fransman buiten de selectie voor de wedstrijd tegen Vitesse.

- Laurens ten Heuvel verloor met Stormvogels Telstar van FC Omniworld: 0-1. De spits werd na 75 minuten vervangen. Overigens hoopt de club uit Velsen ook volgend seizoen over Ten Heuvel te kunnen beschikken.

- Bij MVV viel mer zpoyraz, gehaald voor het tweede elftal, n minuut voor tijd in. De club van trainer Robert Maaskant won met 4-1 van FC Eindhoven.


Laatste seizoen bij RBC: 2006/2007
- Hans Denissen en Paul de Lange speelden niet.

- Ook Tyrone Loran (foto) kon niet in actie komen. De verdediger kreeg maandagavond in een wedstrijd van Jong NAC een elleboogstoot, waarna gevreesd werd voor nekletsel. Loran werd in het ziekenhuis opgenomen en onderging verschillende onderzoeken. Vrijdag werd een kneuzing van de zenuwbanen vastgesteld. Was het een breuk of een scheur geweest, dan was ik veel verder van huis, aldus Loran in BN/DeStem, die last heeft van een branderig gevoel in zijn armen. Alsof er een kortsluiting in mijn lichaam zit. Gelukkig heb ik nu al minder pijn dan aan het begin van de week. Wanneer hij weer inzetbaar is, weet hij niet. Normaal vergt een herstel zo'n zes weken. Maar ik hoop er bij het begin van de play-offs weer bij te zijn. Of het haalbaar is, weet ik niet.

- Arjan Ebbinge won met FC Den Bosch van zijn oude club RBC: 2-0. De verdediger moest wel een strafschop weggeven en hij kreeg daarbij een gele kaart. Jeffrey Vlug miste het buitenkansje echter.

- Kevin Diaz werd tien minuten voor tijd gewisseld bij FC Eindhoven, dat met 4-1 onderuit ging bij MVV. De Franse aanvaller had na een kwartier nog wel voor de 0-1 gezorgd.


Laatste seizoen bij RBC: 2005/2006
- Bjrn Daelemans speelde niet.

- Donny de Groot is nog steeds clubtopscorer van De Graafschap. Toch moet de spits de laatste weken genoegen nemen met invalbeurten. Tegen Ajax kon hij in tien minuten niets meer aan de 4-1 stand veranderen.

- Helmond Sport, met Sidney Lammens in de basis, speelde 1-1 tegen Fortuna Sittard.

- Nyron Wau viel in bij FC Den Bosch. De rechterspits gaf de voorzet waaruit Koen van der Biezen de 2-0 kon maken tegen RBC.

- Ebou Sillah scoorde de gelijkmaker voor MVV tegen FC Eindhoven. De ploeg van de aanvaller, die ook een gele kaart kreeg, won nog met 4-1.

- Excelsior Moeskroen, met Mark Volders wederom onder de lat, verloor nipt met 1-0 van koploper Standard.

- De club van Tim Smolders, Charleroi, boekte de derde zege op rij. Deze week werd FCV Dender EH aan de kant gezet: 4-2.

- Roeselare won met 1-0 van Germinal Beerschot. Paul Kpaka werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. Na afloop werd bekend gemaakt dat hij in de zomer naar GBA vertrekt, waar hij in het verleden al eens zeer succesvol was.

- Edgar Marcelino begon op de bank en mocht een half uurtje meedoen. Omonia Nicosia pakte een punt tegen AEK Larnaca: 0-0.


Laatste seizoen bij RBC: 2004/2005
- Maikel Aerts (kuitbeenbreuk), Damin Hertog (kuitbeenblessure), Sammy Youssouf en Elvis Hammond speelden niet.

- Edwin de Graaf won met NAC op bezoek bij FC Groningen: 1-2. De middenvelder speelde 75 minuten.

- Ramon Luijten (FC Den Bosch) pikte de laatste vijf minuten mee.

- Azubuike Oliseh stond weer in de basis bij Roeselare. De Nigeriaan liep tegen een gele kaart aan.

- Jesper Hakansson speelde de hele wedstrijd tegen Esbjerg fB. Eerder in de week deed hij niet mee tegen OB. Lyngby BK verloor beide duels en staat laatste in de Deense eredivisie.


Laatste seizoen bij RBC: 2002/2003
- Sander Keller (geschorst) speelde niet.

- Geert den Ouden kreeg vorige week tegen VVV de rode kaart vanwege een vermeende elleboogstoot. Aanvankelijk werd vier wedstrijden schorsing geist, maar in hoger beroep werd de spits vrijgesproken. Toch viel hij pas een kwartier voor tijd in bij Excelsior, omdat trainer Lokhoff de laatste tijd niet tevreden was over het spel van Den Ouden.

- Marcel van der Sloot en FC Dordrecht verloren het duel tegen FC Emmen: 1-0.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd