Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Meppelink vindt kaart Kerstens erger dan nederlaag

Gepost door:Remy // 2008-04-05 00:00:00 // 2722 keer bekeken

RBC-trainer Rob Meppelink baalt van de gele kaart die Benny Kerstens opliep in de wedstrijd tegen Den Bosch. De verdediger maakte tien minuten voor tijd een onnodige overtreding en is daardoor geschorst voor de wedstrijd tegen TOP Oss.

'Ik ben teleurgestelder over die gele kaart dan over de nederlaag',aldus Meppelink op de persconferentie. 'Bij FC Den Bosch kun je verliezen. Kerstens maakte een onnodige overtreding op de middellijn, op een moment dat we al met tien man speelden en met 1-0 achter stonden. Benny wist dat hij op scherp stond, dus het was een domme overtreding. Ik ben dan ook erg pissig.'

TOP Oss heeft evenveel punten als RBC en is dus een directe concurrent in de strijd om een ticket voor de play-offs. De Roosendalers zullen dit cruciale duel met een flink aangepaste verdediging moeten beginnen. Behalve Kerstens is ook Sjoerd Schrier geschorst. Daarnaast is Gerry Koning al een aantal weken geblesseerd en ontbrak gisteren ook Kees Kwakman. Meppelink hoopt dat de Volendammers volgende week weer fit zijn.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd