Martha slaat aanbieding af, Koning wacht

Gepost door:Remy // 2008-03-28 00:00:00 // 2645 keer bekeken

Benjamin Martha gaat op zoek naar een andere club. De Antilliaanse international kreeg van RBC een nieuw contract voor twee jaar aangeboden, maar heeft het voorstel afgewezen. Een tegenbod van de aanvaller is door de club afgeslagen. Martha vindt de aanbieding in financieel opzicht niet goed genoeg.

Ook het vertrek van Jeffrey Vlug lijkt aanstaande. De aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Sparta, waar hij nog een doorlopend contract heeft. Normaal keert hij inderdaad terug naar Sparta, aldus algemeen directeur Manfred Laros in BN/DeStem.

RBC wil Gerry Koning (foto) graag bij de selectie houden en heeft de rechtsback een aanbieding gedaan. Koning gaat daar voorlopig niet op in, omdat hij de mogelijke interesse van andere clubs wil afwachten. Ondanks een doorlopend contract lijkt een langer verblijf van de andere Volendammer in de selectie, Kees Kwakman, onwaarschijnlijk. Als RBC niet promoveert mag hij de club tegen een kleine vergoeding verlaten. Kwakman speelt volgend seizoen in de eredivisie, dat lijkt me duidelijk. Voor ons is die kans veel kleiner, zegt trainer Rob Meppelink.

Zoals gisteren al werd gemeld wordt sowieso afscheid genomen van Laurens ten Heuvel, Lassana Sidibe en Jonas van Landschoot. Danny Guijt tekende al voor Cambuur. Met Henk Vos, Frits Paap, Sjack van Rijsbergen, Petr Dragoun en Arin Pietersma gaat RBC nog om de tafel. Aan het einde van het seizoen mag ook Iwan Redan op kantoor verschijnen om de toekomst te bespreken. De amateurspelers Robin van Nijnatten en Melvin de Leeuw blijven nog een seizoen, net als linksback Benny Kerstens, wiens optie gisteren is gelicht.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd