Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Marcel van der Sloot: ex RBC-er in Dordtse dienst

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-03-20 00:00:00 // 2602 keer bekeken

Marcel van der Sloot debuteerde op 18 september 2001 in het betaalde voetbal. Hij viel namens RBC Roosendaal in de 81e minuut in voor Pascal Heije in het Amstel Cup-duel tegen DOVO. De inmiddels 27-jarige middenvelder maakte bij RBC vooral furore met zijn fraaie traptechniek. Uiteindelijk zou van de Sloot in twee seizoenen slechts 10 maal voor Roosendaals trots uitkomen.

In 2003 verkaste hij naar Top Oss. Daar speelde hij in vier seizoenen 122 duels waarin hij 35 maal scoorde. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar De Graafschap. Hij kwam echter niet aan spelen toe bij de Eredivisionist en werd in de winterstop verhuurd aan FC Dordrecht.

Het meedoen van de geboren Gouwenaar, die nog steeds in Roosendaal woont, in het belangrijke duel tegen RBC is onzeker. In het oefenduel met Dynamo Moskou verrekte hij zijn kniebanden. Hoewel het momenteel beter gaat is een terugslag niet uit te sluiten.

Van der Sloot is verbaasd over de lage positie van zowel RBC als FC Dordrecht: "Ik vind dat er twee clubs echt te laag staan, en dat zijn Dordrecht en RBC. Ook wij hebben een heel aardig team, maar voetballen moeizaam. We wonnen vrijdag van Stormvogels, al maakten we het onszelf weer te lastig. Het is vaak moeilijk om dat te keren. Soms volstaan strijd en hard werk, soms ontbreekt het wat aan slimheid, ervaring en vertrouwen."

De toekomst voor Van der Sloot is onzeker. Hij staat nog twee jaar onder contract bij De Graafschap maar de huidige trainer ziet het momenteel niet in hem zitten. Volgend jaar wil hij zeker spelen, liefst op zijn favoriete nummer 10-positie.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd