Jong RBC verpulvert HOEK

Gepost door:Jan Jaap // 2008-01-20 00:00:00 // 2655 keer bekeken

Afgelopen zaterdag stond er een wedstrijd voor de beloften van RBC tegenzaterdag hoofdklasser HOEK op het programma.Deze wedstrijd werd afgewerkt op het kunstgras van Wachtebeke in Belgi. RBC begon met 3testspelers in de basis.

De eerste goal kwam op naam van de Franse aanvaller Lassana Sidibe. Nog voor rust bracht Melvin de Leeuw de voorsprong op 2doelpunten verschil. Meteen na de rust besloot De Leeuw om ernog eentjerond de oren van de doelman vanHOEK te schieten. De 4e goal van de avond kwam op naam van detestspeler Chlup. Hierna zorgdeHOEK voor de 5-0 doordat de verdediger de bal langs zijn eigen doelman werkte. Maandag wacht alweer de volgende competitiewedstrij in en tegen Exelsior Rotterdam.