Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC zoekt intern naar keeperstrainer

Gepost door:Remy // 2008-01-17 00:00:00 // 2774 keer bekeken

Door het vertrek van Peter den Otter naar Kazachstan moet RBC snel op zoek naar nieuwe mensen. Gisteren werd al bekend gemaakt dat Eric Hellemons het eerste aanspreekpunt wordt voor de voetbaltechnische zaken van de jeugdopleiding.

'In de praktijk doet Hellemons wat Den Otter deed, maar we stellen Eric niet formeel aan als hoofd opleiding', zegt algemeen directeur Manfred Laros (foto) in BN/DeStem. 'We zijn immers samen met NAC nog bezig met dat haalbaarheidsonderzoek naar een eventuele gezamenlijke voetbalopleiding.' Het eerste gesprek daarover is volgens Laros goed verlopen. Binnen twee weken staan nog drie gesprekken gepland. 'Daarna moet al wat helderder zijn welke kant we opgaan.'

Naast hoofd opleiding was Den Otter ook assistent- en keeperstrainer. 'Een assistent bij het eerste komt er dit seizoen niet meer bij. De vacature van keeperstrainer proberen we zo snel mogelijk intern op te vangen', zegt hoofdtrainer Rob Meppelink.

Daarnaast is RBC druk op zoek naar versterking voor het eerste elftal. Zowel koop als huur behoort tot de mogelijkheden. 'Er is wel wat mogelijk door het vertrek van een aantal mensen, maar kwaliteit is duur. Bovendien moeten ze ook naar ons wllen komen', aldus Laros. Een verdedigende middenvelder heeft de prioriteit.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd