Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Uitslagen Jeugd

Gepost door:Jan Jaap // 2008-01-12 00:00:00 // 2720 keer bekeken

Dit weekeinde stond vooral in het teken van de eerste testcases na de winterstop. Er stonden daardoor ook veel oefenduels op het programma. De B1 leed een nederlaag tegen NEC vlak voor het belangrijke duel tegen ADO Den Haag van komende week. Deze week werd de grootste uitslag eens door een ploeg uit de onderbouw op het scorebord gezet, de C2 namelijk won met maar liefst 8-0 de uitwedstrijd bij Bruse Boys.

Slechts een week na de winterstop en de training te hebben hervat speelde de A1 van RBC een wedstrijd tegen het onder 19 team van Hoogstraten (Bel). RBC Roosendaal dat met vlagen flitsend voetbal op de matlegde, won dan ook verdienstelijk met 5-1. De rest van het seizoen zal waarschijnlijk in teken staan van lijfsbehoud in de eerste divisie. De B1 speelde vandaag tegen een tegenstander van formaat: een titelkandidaat in de 1e divise, het niveau waar RBC B1 na 10 testcases naartoe hoopt te promoveren. Het was ook wel te zien dat NEC een klasse beter was, er werd dan ook kansloos met 4-0 verloren. Over het algemeen was het spel wel wat pover en werdook de jongens het verschil tussen een 2e divisie en 1e divisie wel duidelijk. Er waren natuurlijk hier en daar ook wat lichte blessures en men wilde geen risico nemen ivm volgende week. Al met aleen van de mindere wedstrijden van dit seizoen. De C1 ontvingvandaag een aardige tegenstander namelijk EBOH. Er werd een eenvoudige maar bevochten 3-0 overwinning behaald. Morgen wacht er nog een leuk minitoernooi bij Exelsior in Rotterdam.

De C2 reisde af naar Bruinisse om daar een wedstrijd te spelen tegen Bruse Boys C1. Meteen werd al duidelijk dat te tegenstander een stuk zwakker was dan RBC. Eigenlijk was er vrijwel heel de wedstrijd geen dreiging van Bruse Boys. Uiteindelijk verpulverde RBC de tegenstander dan ook met 8-0 en kan het misschien de komende competitiehelft wel voor het kampioensschap meestrijden. De D1 speelde een wedstrijd tegen 'de reuzen' van ADO Den Haag. Er stonden een aantal flinke beren in het veld. De wedstrijd ging gelijkop totdat ADO plots op voorsprong kwam. Ruben Maas kreeg oog in oog met de doelman de grootste kans van de 1e helft helaas faalde hij. Ook in de 2e helft een gelijkopgaande wedstrijd met kansen over en weer. ADO Den Haag maakte wel een van zijn kansen af en zij beslisten de wedstrijd: 2-0. Evenals de D1 ontving de D2 ADO Den Haag op sportpark Vierhoeven. In deze wedstrijd werd maar liefst 8 keer gescoord. Een wedstrijd waarbij veel kansen gecreerd werden en de keepers flink aan het werk moesten. Het enige verschil was in de scoringspercentages van beide aanvallende ploegen. ADO scoorde namelijk 5 keer tegen de 3 van RBC. De jongste mannen speelden een uitwedstrijd in Hoeven. Aan het einde van de middag om half 3 werd er tegelijk met de senioren afgetrapt. RBC dat veel en veel beter was kwam slechts 3 maal tot scoren. De eerste goal werd na een goede solo van Tarikh Bouhadan goed afgemaakt. Niet veel later ging de sterk spelende aanvoerder Koen Wesdorp door en prikte hij de bal in de korte hoek van het doel. Daarna werden er vooral kansen gemist. Na wat wissels in de 2e helft bepaalde de linksback de eindstand op 3-0. Degoal was een pareltje die met zijn 'slechte' rechterbeen van buiten de zestien in de kruising bij de sterk keepende keepster verdween.

ThuisUitUitslag
RBC Roosendaal A1Hoogstraten U. 195-1
NEC B1RBC Roosendaal B14-0
RBC Roosendaal C1EBOH C13-0
Bruse Boys C1RBC Roosendaal C20-8
RBC Roosendaal D1ADO Den Haag D10-2
RBC Roosendaal D2ADO Den Haag D23-5
Hoeven D1RBC Roosendaal D30-3




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd