Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Voorbeschouwing Veendam-RBC

Gepost door:Remy // 2007-12-19 00:00:00 // 2652 keer bekeken

Voor de laatste wedstrijd voor de winterstop moet RBC de lange reis naar Veendam maken. Vrijdagavond staan de teams van Joop Gall en Rob Meppelink tegenover elkaar in stadion De Langeleegte.

De Groningers verloren dit seizoen pas n thuiswedstrijd. Alleen Helmond Sport wist de volle buit mee te nemen (0-1). Toch bezet Veendam met 28 punten slechts de elfde plaats op de ranglijst. Voorafgaand aan RBC-Veendam, na elf duels, stond de geel-zwarte formatie nog gedeeld derde. De tegenvallende klassering is vooral te wijten aan de laatste vijf wedstrijden, waarin de ploeg van Gall geen enkele overwinning behaalde.

RBC probeert aansluiting te vinden met de subtop. De Roosendalers staan samen met FC Dordrecht en ADO Den Haag op 30 punten. Nummer zes FC Volendam heeft vijf punten meer, daarboven zijn de verschillen klein. Tot dusverre viel RBC echter telkens weer terug, zodra het linkerrijtje werd bereikt.

De confrontatie eerder dit seizoen leverde RBC een 4-1 zege op. Afonso maakte na een kwartier 0-1, maar Jeffrey Vlug maakte al voor rust gelijk. Na de pauze lieten Sasa Stojanovic, Henk Vos en Benjamin Martha de netten bollen. Routinier Vos deed dat wel op zeer spectaculaire wijze. Op aangeven van Stojanovic scoorde hij met een omhaal. Vorig jaar werd het in De Langeleegte 1-1.



Henk Vos scoort met een omhaal (Foto: BN/DeStem)


BV Veendam-RBC Roosendaal
Datum:21 december 2007
Tijd:20:00 uur
Plaats: De Langeleegte
Scheidsrechter: De Groot
Assistent-scheidsrechters: Lapar en Lobbert
Vierde official: Honig




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd