Jong RBC verliest van VVV

Gepost door:Remy // 2007-12-11 00:00:00 // 2752 keer bekeken

Jong RBC Roosendaal heeft gisteren op sportpark Vierhoeven verloren van VVV-Venlo. De Limburgse overwinning (1-2) was verdiend volgens RBC-trainer Eric Hellemons (foto).

Na twintig minuten zette Colin Schilperoord de thuisploeg op voorsprong, maar Sandro Calabro liet de wedstrijd kantelen met doelpunten net voor en net na de rust. 'De jongens hebben er alles aan gedaan, maar er zat niet meer in', zegt Hellemons in BN/DeStem.'Na die 1-2 hebben we nog wel een paar kansjes gekregen, maar de gelijkmaker hing nooit echt in de lucht. De overwinning van VVV was verdiend.'

Voor Jong RBC was het alweer de vijfde nederlaag in negen duels. Met zes puntenhoudt de ploeg van Hellemons alleen MVV onder zich.