Interviews
Meest recente interviews

Uitslagen Jeugd

Gepost door:Jan Jaap // 2007-12-08 00:00:00 // 2743 keer bekeken

Ondanks alle afgelastingen werden er toch gewoon 5 wedstrijden door de jeugd gespeeld. Drie daarvan werden in winst omgezet en 2 gingen er verloren. De grootste uitslag werd dit keer door een uitploeg op het scorebord gebracht. RBC D3 leed een pijnlijke 2-6 nederlaag. RBC D2 bracht het er van alle elftallen het beste van af. Tegen de voornamelijk een jaar oudere jongens van Baronie uit Breda wonnen zij met 4-2.

De A1 trad vandaag aan tegen opnieuw een Limburgse ploeg: VVV uit Venlo. Dit is een naaste concurrent. RBC A1, dat heel degelijk voetbal speelde, opende de score in de 68ste minuut door Boddaert. 9 Minuten voor tijd leek het hele feest niet door te gaan doordat VVV de gelijkmaker aantekende. Maar RBC toonde enorme veerkracht; in de 87ste minuut zorgde Janssen voor een bevrijdende treffer. Trainer Robert Molenaar paste toen 2 tactische wissels toe. De wedstrijd werd gewonnen en RBC steeg naar de 6e plaats. Hopelijk kunnen ze deze positie vasthouden na de winterstop!

Ja ja, vandaag stond een klapper voor de B1 op het programma. Het speelde tegen mede-titelkandidaat ADO Den Haag. RBC, geteisterd door 6 blessures en schorsingen, begon dus gehavend aan de wedstrijd. Op de trots van Den Haag, het Zuiderpark, werd de beladen wedstrijd afgewerkt. Ook het publiek was in grote getalen op komen dagen. RBC begon met een gesloten pact aan de wedstrijd en d.m.v. counters moest het dan maar goedkomen. In de 13e minuut was het raak na een vlijmscherpe voorzet van Kruis kopte wie anders dan Osmanie de bal achter de goalie. In de 2e helft moest ADO maar eens door die sterke defensieve muur, geleid door hetcentrale gelegenheidsduo Weever en Van der Stappen, heen ziente breken. Het was echter RBC dat de voorsprong verder uitbouwde: na een slimme pass van Sageb was het opnieuw Osmanie die de buitenspelval slim ontweek. Koelbloedig rondde hij zijn kans af en stond het opeens 0-2. In de slotfase werd het plots nog spannend doordat een slecht weggewerkte bal in het net werd gedeponeerd door de nummer 16 van Den Haag. Na het laatste fluitsignaal was daar dan ook de terechte ontlading.

Evenals de A speelde ook de C1 een thuiswedstrijd. Na lang speurwerk en met behulp van gastspeler uit de C2 Remko ben ik achter de uitslag gekomen. Zij verloren uiteindelijk de wedstrijd tegen FC Utrecht met 0-3. Hopelijk gaat de C1 volgend jaar beter draaien en zitten er misschien nog een aantal plaatsjes stijging in.

Zowel voor de C2 als de D1 stond er geen wedstrijd op het programma dit weekeinde. De competitie wedstrijd van de D2 werd afgelast. Op het laatste moment werd er toch nog een wedstrijd geregeld tegen het sterke Baronie D1.De D2 begon met een gelukte aanval.Dankzij een mooi doelpunt van Nizar "The Gangster"leiddenze al na 1 minuut met 1-0. Halverwege de eerste helft kon Daan "The Dean" nog flink doorzetten enhij priktemet een heerlijk buitenkantje de 2-0 op het bord. Voorts ishet eenwedstrijd met een behoorlijke vaart en laat Baronieweten dat ze niet naar RBC zijn gekomen om te verdedigen. Ze hebben in de afwerking minder succes,waardoor wij aan de overzijde gelukkig enkele doelpunten kunnen ontlopen.Direct na de aftrap vindt Baronie de weg naar de touwen waardoor de voorsprong wordt verkleind naar 2-1. Er wordt goed samengespeeld en RBC weet telkermale een vrije man in de aanval te vinden, zodat de kansen vooral aan onze zijde terug te vinden zijn. Halverwege de tweede helft worden onze inspanningen beloond met nog een doelpunt van Koentje "The Killer". Maar het fraaiste doelpunt kwam van de voet van Svenny "The Boy" met een perfect lobje buiten bereik van de keeper. Wij dachten dat de 4-1 de eindstand zou zijn, maar in de toegevoegde tijd knalde Baronie nog een verre bal tegen de netten. 4-2. Met dank aan Jesse-nator voor dit verslag. Veel beterschap met je blessure, hopelijk ben je erbij de volgende match weer bij.

Nu naar de benjamins van RBC.Ook hun competitie wedstrijd tegen Top Oss werd afgelast en er werd nog een wedstrijdje tegen Willem II geregeld. RBC, dat vrij goed aan de wedstrijd begon, ging dan ook met een verdiende 2-2 de kleedkamer in. Na de rust sloeg het noodlot echter toe.Mededoor 3uitvallers kwam RBC niet meer onder de druk vandaan en zogingde wedstrijdalsnog verloren.