Uitslagen Jeugd

Gepost door:Jan Jaap // 2007-12-01 00:00:00 // 2756 keer bekeken

Dit weekend stonder er 6 wedstrijden op het programma. Hiervan werden er nog eens 2 afgelast. De grootste uitslag werd ditmaal niet door de B1, maar door de C1 op het scorebord gebracht. Tegen de junioren van SVC B1 werd het maar liefst 8-1. De overige teams verloren m.u.v. het team van Pim Bruins, dat een puntje wist te pakken tegen VVV.

De A1 wachtte vandaag een zware uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Dit zag je dan ook terug in het spel van de Roosendalers. Er werd met grote cijfers verloren, het werd maar liefst 6-2. Dit is heel jammer mede omdat RBC had kunnen stijgen naar de 5e plaats op de ranglijst. Nu staan ze op de 9e plaats en ze hebben Fortuna dichterbij zien komen. De B1 stond ook een uitwedstrijd te wachten maar deze werd jammer genoeg afgelast. De C1 speelde wel. Er stond een vriendschappelijke wedstrijd op het programma tegen de amateurs van SVC B1. Het kersverse kampioenselftal SVC dat getraind wordt door RBC-trainer Gijs v/d Bom. In de competitie speelden zij slechts n keer gelijk. Vandaag werd dus duidelijk gemaakt dat er ook nog iets als verliezen bestaat. RBC C1 maakte hier uitermate gebruik van. Met een aantal mooie aanvallen werd het maar liefst 8-1 en maakten zij SVC helemaal gek. Volgende week spelen zij een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Ook de C2 speelde tegen een Limburgse ploeg. Dit was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Als er werd gewonnen en NAC won niet dan mocht RBC verder. Zij spelen namelijk een halve competitie met 11 tegenstanders. De bovenste zes kruisen met de bovenste zes uit de andere competitie. De mannen werden voor de wedstrijd op scherp gesteld en dit leidde ook tot 3 100% kansen in de openingsfase. Maar er is altijd een probleem: als jij niet scoort, doet de tegenstander het wel en dit was dan ook een feit in de 30e minuut. Na een razendsnelle counter lag de bal in het net. Na de rust ging RBC verder met het goede spel. Zowaar leek RBC op gelijke hoogte te komen maar door een vermeende handsbal (?)werd het doelpunt afgekeurd. Even later ging Koen Nieuwkoop met een goede actie de 16-meter in en werd hier onderuitgetrokken. De penalty werd koelbloedig binnen geschoten door Erwin Nuytinck. Opnieuw werd er een doelpunt afgekeurd dit keer door buitenspel. Na de wedstrijd bleek dat NAC gelijk had gespeeld en waren de druiven dus extra zuur. De D1 stond een wedstrijd op het programma tegen een directe concurrent; Willem II, maar deze werd afgelast. De D2 speelde wel. Er stond een lastige wedstrijd te wachten tegen Walcheren D1. Dit was ook duidelijk te zien in het spelbeeld en RBC leed een pijnlijke nederlaag. Nu raken ze steeds verder achterop en lijkt het kampioenschap verloren.

Thuisploeg

Uitploeg

Uitslag

Fortuna Sittard A1

RBC Roosendaal A1

6 2

Leonidas B1

RBC Roosendaal B1

afgelast

RBC Roosendaal C1

SVC B1

8 1

RBC Roosendaal C2

VVV Venlo C2

1 1

Willem II D1

RBC Roosendaal D1

afgelast

RBC Roosendaal D2

Walcheren D1

0 4

RBC Roosendaal D3

RBC Roosendaal D3

vrij




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd