Interviews
Meest recente interviews

Jong RBC wint van Den Bosch

Gepost door:Remy // 2007-11-06 00:00:00 // 2573 keer bekeken

Jong RBC Roosendaal heeft maandagavond de eerste competitiezege van dit seizoen geboekt. Het team van trainer Eric Hellemons (foto) won met 0-2 in en tegen Den Bosch.

Het duel werd net voor en net na de rust beslist.In de 40e minuutging Den Bosch-keeper Gino Coutinho in de fout door binnen het zestienmetergebied Melvin de Leeuw op zijn enkels te trappen. Jonas van Landschoot benutte de strafschop die volgde. Vijf minuten na de pauze tilde Ferdi Yilmaz, die in de eerste helft al de lat raakte,de score naar 0-2. Daar bleef het bij, omdat ook Van Landschoot op de dwarsligger schoot en een doelpunt van de thuisploeg werd afgekeurd wegens buitenspel.

'Die jongens verdienen dit. Ze werken elke week zo hard, dan is het tijd dat ze daar een keer voor beloond worden', zegt Hellemons in BN/DeStem. Maandag speelt zijn ploeg een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. Om 19:00 uur zal er afgetrapt worden in het Rosada Stadion.