Winst Jong RBC niet genoeg voor volgende ronde

Gepost door:Remy // 2007-10-29 00:00:00 // 2663 keer bekeken

Jong RBC heeft de laatste poulewedstrijd in de KNVB Beker met 3-0 gewonnen van Jong ADO Den Haag. De ruime zege was echter niet voldoende voor plaatsing voor de volgende ronde. De ploeg van trainer Eric Hellemons was afhankelijk van de wedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Dordrecht. Ook de Bosschenaren boekten een overwinning en zij bereikten op doelsaldo de tweede ronde.

Danny Guijt (foto) was met twee treffers de grote man tegen ADO, dat alle vorige wedstrijden had gewonnen. De aanvallende middenvelder moest zijn opwachting maken bij het beloftenelftal om wedstrijdritme te behouden, omdat hij door een schorsing het duel tegen Stormvogels Telstar had gemist. Tien minuten na rust werkte Guijt een voorzet van Melvin de Leeuw binnen: 1-0. Ook het tweede doelpunt kwam op naam van de Katwijker. Guijt scoorde uit de rebound, nadat een poging van opnieuw De Leeuw werd gekeerd. Middenvelder De Leeuw maakte afgelopen vrijdag overigens nog deel uit van de selectie voor de wedstrijd tegen Telstar. Enkele ogenblikken later viel ook de 3-0. Op aangeven van Robin van Nijnatten scoorde Ralf Seuntjens, de spits van de A1.