Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Uitslagen Jeugd

Gepost door:Jan Jaap // 2007-10-27 00:00:00 // 2852 keer bekeken

Bijna heel de jeugd van RBC Roosendaal trad dit weekend aan tegen zeer sterke tegenstanders. Mede hierdoor behaalde de jeugd maar 6 punten uit 7 wedstrijden. In het oog springend was de klinkende 10-0 zege van de B1 op Leonidas B1. Na deze overwinningzit RBC Roosendaal B1 koploper ADO Den Haag op de hielen.

Voor de A1 stond een lastige wedstrijd op het programma tegen het sterke team van NAC dat getraind wordt door Peter Remie. RBC Roosendaalmoest het doenzonder de ernstig geblesseerde Eric Fuanani. Vooral de eerste helft was RBC de betere ploeg, dit resulteerde slechts in een voorsprong van 0-1. Na de 1-1 kantelde de hele wedstrijd en overliep NAC RBC op alle fronten. RBC vertrok vanuit Breda met een 5-2 verlies. De B1 trad aan tegen het laag geklasseerde Leonidas. Leonidas had pas haar eerste overwinning behaald, het lukte ze echter niet om ook tegen RBC te stunten. Het werd slechts 10-0 omdat de keeper met veel kunst- en vliegwerk zijn doel nog een klein beetje schoon hield. Dit was wel een wedstrijd waarin het moraal van de ploeg van gelegenheidscoach Daniel v/d Meulen getest werd. RBC Roosendaal C1 reisde vandaag af naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Feijenoord C1. Ze zijn nu waarschijnlijk wel een ervaring rijker want tegen zo'n ploeg spelen naast zo'n groot stadion geeft natuurlijk wel een kick. Toch verloor de ploeg van Erwin de Nijs op het Rotterdamse gras met 4-0.

Ook de C2 van de Roosendaalse delegatie reisde af naar Rotterdam. Er stond dus een lastige uitwedstrijd op het programma. In de 22e minuut openden de Rotterdammers de score endit was ook de ruststand. In het begin streed RBC met man en macht wat tot aardige kansjes leidde. Deze gingen er jammer genoeg niet in. Nog opmerkelijker was misschien wel dat een Feijenoord speler met rood van het veld verdween wegensgemeen natrappen. RBC Roosendaal deed niet veel onder voor het 'grote' Feijenoord en kon dus met opgeheven hoofd vertrekken. De D1 speelde een thuiswedstrijd op sportpark Vierhoeven tegen het hoog genoteerde MVV D1, dat na de wedstrijd de koppostitie van PSV weer overnam. Het team van Gijs v/d Bom verloor de wedstrijd met 1-3 en staat nu 4e op de ranglijst. Ook de D2 speelde een thuiswedstrijd, tegen VVR D1. Het elftal van trainer John Taks beleefde een vrij eenvoudige ochtend: het versloeg VVR D1 met 4-0.

Nu een klein verslag van misschien de mooiste wedstrijd van de week. De jongste mannen van RBC die nog maar 9 of 10 zijn mochten vrijdag al hun kunsten vertonen in voor hun toch wel het 'grote' Rosada Stadion. Onder het oog van de gehele selectie van Stormvogels Telstar en een clubje RBC'ers trad het elftal van Arjan v/d Smissen en Ruben Reedijk (die wegens vakantie niet aanwezig was) aan tegen Willem II dat 2e stond. De wedstrijd ging eigenlijk wel een beetje onnodig verloren. Alle doelpunten ontstonden uit grote individuele fouten van RBC-spelers. RBC, dat vooral in het begin de betere ploeg was, creerdedrie goede kansen die slechts resulteerden inn doelpunt. Hierna ging RBC cadeautjes weggeven en ook door zwak optreden van de scheids werd er nog eens gescoord. Ook deze kleine jongetjes zijn een ervaring rijker. Het leuke was dat Willem II D3 de gehele wedstrijd ons eerste enthousiast aan stond te moedigen. Ook werd er uitzinnig gejuicht door de spelertjes en ouders van Willem II.

NAC Breda A1 - RBC Roosendaal A15-2
RBC Roosendaal B1 - Leonidas B110-0
Feyenoord C1 - RBC Roosendaal C14-0
Feyenoord C2 - RBC Roosendaal C22-0
RBC Roosendaal D1 - MVV D11-3
RBC Roosendaal D2 - VVR D14-0
RBC Roosendaal D3 - Willem II D31-5




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd