Kwakman: 'Persoonlijke reden voor inleveren aanvoerdersband'

Gepost door:Remy // 2007-10-10 00:00:00 // 2754 keer bekeken

Kees Kwakman leverde vorige week geheel onverwacht zijn aanvoerdersband in. 'Er is iets gebeurd waardoor ik dit besluit heb genomen. Maar het is beter voor iedereen als ik dit voor me houd, het is iets persoonlijks', aldus de Volendammer in VI.

Eerder liet Kwakman al weten dat hij ervan baalde dat hij door sommige supporters verantwoordelijk wordt gehouden voor de premiekwestie. Trainer Rob Meppelink vertelde dat zaken om de club heen, zoals de discussie voor het premiestelsel, te veel druk leggen op de verdediger. Volgens Kwakman is de premiekwestie echter niet de hoofdreden voor het afstaan van de aanvoerdersband. Overigens zal de selectie waarschijnlijk deze week akkoord gaan met de door algemeen directeur Manfred Laros vastgestelde premies.

Laros benadrukt dat er geen conflict is tussen Kwakman en Meppelink. 'De exacte reden van Kwakmans terugtreden als aanvoerder is ook mij niet bekend, maar ik weet wel dat er geen problemen zijn tussen hem en trainer Rob Meppelink. Ik kan me voorstellen dat Kees zich in deze lastige periode, waarin ook de resultaten nog eens tegenvallen, volledig wil concentreren op het voetbal.'




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd