De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

71%
Middenmoot

23%
Uitkijken voor degradatie

6%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Trainer UDI'19 ziet RBC als favoriet

Gepost door:Dennis // 2024-07-06 10:13:24 // 765 keer bekeken

De hoofdtrainer van UDI'19 Niels van Casteren, sinds gisteren competitiegenoot van RBC, geeft aan dat er naar zijn mening zes ploegen zijn die voor het kampioenschap kunnen gaan. Daar hoort zijn ploeg ook bij.  "RBC is de grote favoriet,' zo stelt hij tegenover kliknieuwsuden.nl.

“RBC heeft een budget waar wij jaloers op zijn, maar ze zullen het dus ook moeten laten zien. Met de verwachtingen komt ook altijd een bepaalde druk kijken”, zo stelt hij tegen de plaatselijke website. Naast RBC en UDI'19 ziet hij Dongen, AWC (degradant) en Baronie (degradant) als grote favorieten. Daarnaast schuift hij ook Groene Ster naar voren. 

 

 
Reacties

Adje

2024-07-06 11:45:06

Leuk dat zo'n trainer dat zegt maar we moeten ons hierdoor niet gek laten maken. We gaan het wel zien volgend seizoen waar het schip strandt, gaan we voor de prijzen meedoen of draaien we lekker mee.

We hebben met uitzondering van de laatste 2 seizoenen best wel lang gedaan om te komen waar we nu staan, laten we daar eerst maar vanuit gaan  en vandaar uit verder kijken hoe we er straks voorstaan.

RBCdeLuiten

2024-07-06 19:42:38

Wat een onzin om weer over budgetten te praten. Het is altijd zo opvallend dat veel clubs op dit niveau bepaalde spelers aantrekken en datvdie daar zeker voor een appel en ei 3 wekelijks van heinde en verre naar toe komen.

RBC heeft veel spelers met een historische link en uit de regio aan zich weten te binden. Knap en mooi toch!

Mr.RBC

2024-07-08 12:57:09

Heel realistisch toch, Niels heeft kijk op zes ploegen die het in zijn ogen goed zullen gaan doen en dan gaat hij daarna door op de ambitie die RBC heeft met ook een begroting om de ambitie sportief waar te kunnen maken.

UDI '19 afgelopen jaren volgens mij altijd 3e en 4e klasse gespeeld met een paar mooie wedstrijden in de KNVB-beker.

Die Niels van Casteren heeft een aardige staat van dienst bij onder andere Top Oss, Vitesse en PSV en al weer een paar seizoenen UDI, dus volgens mij snapt hij echt wel hoe de hazen lopen en waar het naast het sportieve om draait