De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

71%
Middenmoot

23%
Uitkijken voor degradatie

6%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgenavond in Tilburg in actie tegen Willem II O21

Gepost door:Dennis // 2024-07-03 17:29:31 // 284 keer bekeken

RBC begint morgenavond aan de eerste wedstrijd van de oefencampagne. Willem II O21 is dan de tegenstander. Het is geen onbekende, want drie jaar geleden stonden beide clubs ook al tegenover elkaar. Toen wist de Tilburgse ploeg met 4-1 te winnen. 

Afgelopen seizoen speelde RBC al tegen twee jong-teams uit de competitie van de beloften van Willem II. NAC Breda O21 werd met 5-2 verslagen en FC Dordrecht enkele maanden later met 3-2. Het wordt in ieder geval een interessant duel om de groep van vorig jaar, maar ook zeker de nieuwe spelers aan het werk te zien. Buiten Cas van den Broek zijn er geen blessures, maar wel twee afwezigen vanwege vakantie. "De eerste wedstrijd inderdaad weer! Mooi dat we weer kunnen ballen en heel benieuwd wat we kunnen leveren. Cas is de enige geblesseerde, daarnaast zijn Aart Veldhof en Marwin Reuvers afwezig vanwege vakantie. Jelte Pal is fit en heeft alles kunnen trainen. Morgen willen we met dezelfde intenties spelen als afgelopen seizoen, dus hoog druk zetten waar kan en lager verdedigen waar moet. Dat is mede afhankelijk van de weerstand morgen en die verwacht ik hoog." Op het middenveld wordt het dus even puzzelen, vanwege de absentie van beide spelers.

RBC en Willem II O21 ontmoeten elkaar morgenavond om 19:30 uur op Sportpark Prinsenhoeve in Tilburg. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Mathilda; Said, Bierkens (c), Tiago, Ewanena; S. Wirix, Boudzra, J. Wirix; Pal, De Bonte, Mohammad
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd