De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

60%
Middenmoot

33%
Uitkijken voor degradatie

7%

Stemmen: 15

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC begint morgen aan laatste klus

Gepost door:Dennis // 2024-05-24 17:30:40 // 285 keer bekeken

RBC is aangekomen bij de laatste wedstrijd van het lopende seizoen. Tegenstander is nummer twee WNC. RBC - dat al een tijdje kampioen is - gaat op bezoek bij de club uit Gelderland, dat zich momenteel aan het voorbereiden is voor de nacompetitie om promotie te bewerkstelligen voor de Vierde Divisie.

RBC heeft nog een ander doel: ongeslagen de competitie eindigen. De Roosendalers wonnen vrijwel alles. Alleen Almkerk (1-1) en Erp (2-2) wisten te winnen. Officieel verloor RBC eenmaal dit seizoen. Uit bij Heerjansdam in de beker ging het met 1-0 onderuit. WNC is wellicht de moeilijkste tegenstander op papier, zeker uit. "We hebben nog een mooie, maar ook pittige uitdaging! De eerste wedstrijd tegen WNC was een speciale die mede dankzij de inzet van vrijwilligers die het veld sneeuwvrij hebben gemaakt, door kon gaan," zo stelt hoofdtrainer Mark Klippel. En dat RBC een goede invloed had op de bezoekers blijkt wel uit de resultaten na het treffen met de oranje-witten. "Sindsdien heeft WNC niet meer verloren, zijn thuis het hele seizoen al ongeslagen en hebben ze in de tweede seizoenshelft slechts twee punten minder behaald dan wij. Morgen kunnen we niet beschikken over Marwin Reuvers (terugslag liesblessure) en Assim Said(afwezig)."

Aankomende dinsdag gaat de fysiotherapeut kijken naar de situatie van Reuvers en daarna wordt een behandelplan opgesteld.

RBC en WNC ontmoeten elkaar morgenavond in Waardenburg. De aftrap is om 18:00 uur. 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd